Hvordan bruke farger for å gjøre plass optisk vokse? Hva blir lettere møbler og dekorative tid? Hva kan jeg gjøre hvis jeg ikke engang kan være en headboard?

Vi gir noen ledetråder for å dekorere et soverom i et par meter:

Galleri, 16 bilder
16 små soverom svært innbydende

1. Allsidig Møbler

Hvis du mangler plass en god løsning er å erstatte nattbordet for en liten kommode med flere skuffer for lagring av gjenstander og klær, eller en mini desktop som du også tjene et arbeidsområde.

2. Inne

Planifícalos når du kan dra nytte av plass og ønske meter nyttige. Ikke glem å beregne enten plassen som kreves hvis dørene er åpne for normal passasje plass du har igjen og ikke kolliderer med andre møbler.

3. tekstiler, tapeter og maling er dine allierte

Ønsker romfølelse? Male soverommet i hvitt eller lyse farger som formerer lyset. Dra nytte av tekstiler og tilbehør for å legge til notater av farge.

Ikke passer eller hodet? Hvis det er veldig vanskelig av mangel på plass, før du setter i skohorn er det best å gjøre uten det. Og det er det? Nei nei! Du kan få en tilsvarende eller enda mer stilig effekt hodegavl veggmaleri av en annen farge, kle den med tapet eller forrándola med et annet materiale som tre, for eksempel.

Du ønsker å få trøst? Stoffene vil gi den siste finishen du trenger teksture din lille soverommet.

lite soverom med strålet tak i hvitt, klassisk klær skapet og cama_426005

4. Dual-bruk møbler

Henter et gammelt skap og bruke den hodegjerde og romdeler. Sett en koffert for lagring benk og vinne ... Hvis meter er knappe skjerper vidd og kreativitet og søker flerbruks stykker.

Relatert til denne artikkelen

20 soverom sjarmerende rust

vELDIG VILLAGE

20 soverom sjarmerende rust

5. Ae hull

bajoventana plass, alkover ... Ikke gi enda en centimeter tapt og bruker disse ressursene. Hvis taket er skråtak, plassere et lite skap i lavere høyde langs veggen og bruke den til å holde disse elementene som du bruker mindre. Hvis du har en sving avgrenset av en kolonne plassert grunne hyller og lage en liten bokhandel. Det er mange ideer som du kan dra nytte av hullene hjem.

Galleri, 16 bilder
16 små soverom svært innbydende

Går inn i galleriet i denne artikkelen og se de 12 soverommene er små, men svært innbydende. Sørg for å finne ideer å implementere i din egen plass og strekning, vinner komfort, varme og sjarm!