Soverommet er mye mer enn vår bestemt tempel resten. I det, vi sover, koble, slappe av, lese, lytte til musikk, vi vie noen minutter til vår favoritt Hobbie ... Derfor Vel det fortjener å bry oss mest av innredningen! Det er sant at, i motsetning til stuen som er den sosiale par excellence, er soverommet en av de mest intime. Men det er ikke utsatt for besøk ikke at vi skal overse innredningen din. Det er ikke abigarrar plass, men å konvertere disse fire veggene i et velvære fristed der du føler deg vel.

Fortell meg hvordan du er ...

...og jeg skal fortelle deg hvordan du kan være en ideell soverom. Det er ingen ufeilbarlig oppskrifter og smak av enhver gane, fordi nøkkelen til å treffe når dekorere soverommet ditt går gjennom deg. Har du tenkt å bruke det bare til å sove? Er du opptatt av lesing og alltid lese før sengetid for en stund? Er du en mote offer og du må ha en stor garderobe? Ifølge de programmene du ønsker å gi soverommet ditt, bør du planlegge det på en eller annen måte.

klassisk soverom med to vinduer

for dormice

Hvis soverommet er for deg alene å sove, benytte anledningen til å planlegge en XL seng (det er 200 x 200 cm). Så lenge du har nok for skapet og plass til å bevege seg jevnt, trenger du ikke mer. Som en retningslinje, ideelt mellom skapet og sengen er ca 100 cm gratis, og rundt sengen skulle ende ca 60 cm. Du respekterer disse tiltakene vil rettferdiggjøre et behagelig tempo.

For glupsk lesere

Hvis du pleier å lese før sengetid, er det ingenting bedre enn å ha en lenestol med fotstøtte eller chaiselongue i et hjørne av soverommet. Hvis du ikke har nok plass, re sengen i din perfekte stolen. For å gjøre dette, er det best å velge en polstret hodegjerde og fluffy og garanterer behagelig støtte. lumbar og cervical din takk.

For mote ofre

Hvis du sjekke klærne bokstavelig soverom, vie den maksimale verdien av skapplass (eller lagringsløsninger), riktignok på bekostning av sengen. Ja, er det best å satse på en seng på 150 cm eller mer, men det er fra 135 cm.

Galleri, 20 bilder
20 soverom for INSPIRARTE: MIRA, forelske seg og ... PÍDETELO!

Dekorer din smak

Er det ikke på soverommet? Så ikke klippe og pynte til din smak. Er du en inngrodd film buff? Innrammet plakater av klassiske filmer noen eller dine favorittfilmer og slå soverommet til din private kino. Hva er minimalis din? Forpliktelse til rettferdig og bedre jo mer nøytral og gi farge poenget med sengetøy stykker. Har nordisk stil har fascinert deg? Du vet: klare eller etset skogen, hvite vegger, naturlige teksturer, fiber, håndlagde detaljer ... Du velger selv hvordan du vil.

Detaljer teller (mye)

Få ting taler både deg selv (eller hjemme) og små detaljer. En sammensetning av bilder eller bilder, en tilbakekalt speil, hekle pledd DIY sengen, lampe design, en liten bukett med sesongens blomster på nattbordet ... Ta vare på detaljene og de vil ta vare på deg, å skape en levende, personlig og innbydende atmosfære.Soverom med skråtak malt hvit

Hvis du fortsatt trenger inspirasjon, ikke gå glipp vårt galleri. Du vil finne 20 soverom i alle størrelser, stiler og smak, men alle av dem har samme mål: bli inspirert til å dekorere din.

Galleri, 20 bilder
20 soverom for INSPIRARTE: MIRA, forelske seg og ... PÍDETELO!

Og hvis du er ute etter mer inspirasjon for å dekorere resten av hjemmet ikke glipp av dette galleriet med toppen 50 salonger møbler. Sete og ta godt merke til alle ideer til å dekorere din ideelle levende.