Hvis du er noen i klassen av plast skraping aprobabas alltid har vi den perfekte DIY for deg å ta ut tornen, en gang for alle. Transform typisk skap å ha alle eller arv i ett møbel (i verden). Og det er virkelig ikke er komplisert, og heller ikke nødvendig å Bricomanía å få det.

Salon aburrido00451384 ikke b564ce19

Er første skritt? En ansiktsløftning

Og at det er ingenting bedre enn et lag med maling. Ja, hvis et lag er tilstrekkelig. Crafty lite hvis foruten ikke mye tid du kan med maling kritt, kritt malingstype, og så trenger ikke å forberede eller lakkering møblene før. Med det passerer du en fuktig klut for å fjerne støv og tørk den og ha den klar for maling.

Maleri fra topp til bunn

Selv om det synes opplagt, er det den beste måten å male et stykke slik at stekefettet ikke anløpe det som allerede er malt. Sin størrelse, er det best å bruke en litt bredere pensel (hvis veggen er alltid bedre roller). Slik at resultatet er profesjonell serverer hans er at skuffer og dører for å male dem.

like utenfor

Prøv det. Bare male utsiden av skapet, urørt hyller og tilbake, er endringen allerede spektakulære. Velg en farge som passer godt med den type tremøbler. Her er en gray clarito er perfekt med honning-farget tre.

00451393

Gi en uling

Selv om bevist bak umalt og ser bra ut. Hvorfor ikke Forras med utskriftspapir? Resultatet da om det vil påvirke. Spesielt hvis du velger en rolle litt fet og fargerik, som denne blomsterdesign Sandberg.

Jeg var klar, satte den enkelt

Hvis du ikke ønsker å koble deg opp with're haler du bare med fingrene og papir limt til vind du kan gjøre det selv med en stiftemaskin. På denne måten får du en liste tilbake til en plis plas.

Og den siste finishen

Rolig, nesten vi er. Fullfører transformasjon av pantry med nye skyttere. Så du trenger ikke å lage nye hull velge en modell som passer som forlot den opprinnelige skytespill, da disse vintage luft Zara Home. Og nå. Du har fått et helt nytt skap.

Galleri, 6 bilder
LANSERER EN UNIK Alacena

Hvis du ønsker å se transformasjonen trinnvis ikke gå glipp av galleriet. Du vil se mye klarere (og enkel).