Har du noen gang gått til et landlig hotell eller har leid et hus på landet? Hvis du gjorde, og sikkert vil du vite hvorfor elsker så mye. De puster ro, rolig, og selv om det ser ut til at tiden går saktere.

Det samme skjer i disse rust greeters. Bare åpne døren og flytte til en annen verden. Tre og stein satt sine mest naturlige og tradisjonelle touch, og nok noen stykker og noen detaljer (vel valgt) for å tilby den beste velkommen.

Galleri, 12 bilder
12 rustikk mottakere til å ENTER høyre fot

Nøkkelen er i materialet

Wood. Wood er en av de materialene mest brukte i innredning, og i mange århundrer. I disse hytter også ble det også brukt i konstruksjonen, og beviset på dette er bjelkene. Vel syn! Selvfølgelig. Naturlig, skjuler ingen av deres skjønnhet falmet, bleket, syltet og selv malt hvit. Det er slik vi liker mer. Som dører og skodder.

En lang oppføring

Piedra. De gamle hyttene var romslige steinvegger. Om vinteren, de isolerer kulden; i sommervarmen. Det var en tid da disse ble dekket med gips og malt for å skjule sin landsby blodåre. Men snart hennes skjønnhet ble igjen høyt verdsatt, og nå legge sjarm til disse mottakerne.

vegetabilske fibre. Legg varme og tradisjonelle rusti som dere begge liker. Teppene som jute, sisal, abaca eller esparto-, kurvmøbler og dekorative detaljer som kurver eller kurver, fiber kan ikke gå glipp av i rustikke innstillinger som disse mottakere.

leire. Fliser gulv terracotta, brune eller kjele toner er typisk for hyttene.

Møbler: få, men velvalgt

Paradegren. Selv om de har god plass, kan etterfylles mottakere være litt overveldende. Jo færre biter, jo bedre. Velg gjenvinnes eller Almoneda av en størrelse proporsjonal til hallen, og gi innflytelse, som de har gjort i noen som du kan se i galleriet møbler. Resérvales en privilegert plass Følge detaljer som en kleshenger, et teppe eller en kurv, og vil være mer enn nok.

Galleri, 12 bilder
12 rustikk mottakere til å ENTER høyre fot

For å spare. Opprettholde orden er en viktig forutsetning i alle rom i huset, selv i de rustikke greeters. Velg en kommode samt antikke tre skap hvor du kan la jakker og annen konsoll eller behagelig, heller. Hvis du velger naturlig tre uten maling noen farge-prøver hans tone og årer er lik de tre fra andre eksisterende elementer som dører, vinduer eller bjelker.

Den naturlige preg

Vi er i feltet, ikke sant? Eller i det minste, ønsker vi at det ser ut som det er. Vi bør ikke glemme planter og blomster. Plassere noen på gulvet, på konsollen eller hang fra en frakk rack eller snu plogen forvandlet til hengeren. I det sistnevnte tilfellet, en kurv med lavendel blomster eller tørkede blomster være meget fint. Hvis det er et hus med en hage, vil disse plantene får å skape litt kontinuitet utenfra og innover, kobler bedre.

Kort sagt: alle nøkler

  • naturlige materialer: tre, stein, vegetabilske fibre ...

  • Hvis det er plass, plasserer et trekabinett

  • bjelker

  • Almoneda et gjenopprettet eller brikke for å være personen

  • Hvis det er for stort, sette et teppe i vinter

  • Kast i planter

  • Forløser antikviteter som landbruk utstyr, botijos eller ballonger

Ta en titt på galleriet som vi har forberedt med de beste rust greeters. Du finner mange flere ideer og inspirasjon gjør, og jeg elsker dem!

Galleri, 12 bilder
12 rustikk mottakere til å ENTER høyre fot

Er du opptatt av den rustikke stilen? Da kan du ikke gå glipp av dette galleriet av rust stuer eller soverom rust 20 av dem som aldri vil forlate.