Hallen er det første rommet du ser når du går inn og gir førsteinntrykket av huset vårt å besøke. Det er derfor viktig å vie oppmerksomheten den fortjener. Tenk om din smak og behov. Vi for vår del, viser vi 10 mottakere i alle stilarter for du plukke opp ideer og løsninger dekorere din. Få i vårt galleri og oppdage dem!

Noen tips og ideer trend

 • Et stykke antikk eller Almoneda er perfekt for hallen fordi det er dekorativt alene.
   
 • Hvis du har en spesiell inngangsdør og plukke dekorert med samme stil, vil følelsen være mer harmonisk helhet.
   
 • De nyeste dekorasjoner velge den nye hvite gråaktig og legge til et notat av farger i form av veggen kontrast, en god måte å markere klarhet i resten.
   
 • Speil er meget viktige for deres evne til å gi dybde, multiplisere den lette og utvide plass. Men også, kan du differensiere din dekorative stil, avhengig av hvilken type speil du velger. Den nåværende trenden går gjennom støtte heller enn å henge.
   
 • Hvis du liker en godt merket og klassisk stil det er trend nytolke den engelske stilen fra en mer moderne perspektiv.
   
 • Pynt med et sett av bilder, tegninger, fotografier eller innrammet art stykket alene, noe som skaper en sammensetning eller rad. Hvis du plasserer dem på rad, forlenge du perspektivet, og hvis destine et stort arbeid til en vegg, vil du gi fremtredende. Heng dem ca 165 cm fra bakken og la vegger og hjørner er et lerret som å gjenspeile din personlighet og smak. Det er heller ikke fylt veggene, men de spiller en viktig dekorative papir. Endre dem etter dine følelser, så det vil være et levende, unik og svært din plass.

Liker du greeters i stil? Har du en slik? Fortell oss om din i kommentarfeltet i denne artikkelen.