Vi har alltid meter som vi ikke ville ønsket naturlig lys. Men badet vårt er derfor vår. Og i våre hender er å få det beste ut av seg selv. Er det mørkt? Åpne det soverommet eller gangen og inúndalo lys, se hvordan den endres. Du ønsker å ha en dobbel vask? Det finnes løsninger for alt, kan du finne små motiver for litt over 20 cm bred. Er du dusjer, men ønsker ikke å gi opp badekaret? Vi har også ideer for deg. I dette galleriet har vi satt sammen 10 bad undervisning som i sin tur gir svært gode ideer som kan inspirere deg til å fornye eller planlegger din. Skal du bli med oss ​​på denne turen?

1. omgjort til en VIP-området

00427781 O

Den dramatisk forbedrer møbler er faktisk en ombygd komfortabel. Det innrammede speil kan godt pynte stua eller hall, som teppet fiber. Hvis dette vi legge til talqueado tre etasje finner vi et bad som nesten vanskelig å se at det er. Og det enda har sin egen terrasse! Hvis du er ute etter den samme ro for deg, ikke nøl med: brun til hvit makt.

2. Større enn den faktisk er

00424415

To vasker, en original og dramatisk forbedrer lys og svært dyktige hyller å ha på hånden og bestille fra håndklær til rengjøring produkter for daglig bruk. Og alt i bare en vegg på 2 meter. For dette formål er arkitekt Miriam Marin har valgt som en benkeplate tømmer med to vasker 40 cm (30 cm separasjon mellom dem). Det integrerte håndkle barer i den samme ovn og velger en struktur med to skuffer XL blåst (en meter hver) for å dramatisk forbedrer modus. Han tok også hull i sideveggene med stativer samme tre benkeplate, 40 cm høy og 25 dyp, tilbyr ekstra lagringsplass toalett.

3. Et bad med stjerner

00411142

Med to-seters badekar under vinduet, er dette alt et spa med lysthus. Elegant og lyse, har valget av materialer og møbler hadde mye å gjøre. På den ene siden, marmorfliser i en myk kremfarget kjole gulv, benkeplate og vegger. Og den andre, øker dramatisk. Realisert i DM, er det en slik design-har skap, skuffer og abiertas- området som et dekorativt hyller, takket være sine glassdører i Saltire. En klassiker som aldri blir gamle.

Galleri, 13 bilder
10 utstyrte bad SUPERPRÁCTICAS ideer

4. Fra sengen til dusjen ... og vice versa

00370964

Hvis du har et lite bad ved siden av soverommet ditt, ikke nøl: åpne den og dekorere som om de var en enkelt opphold. Se på dette, Laia arbeid og Marina Reguant: varmen av parkett soverommet strekker seg inn på badet i dramatisk forbedrer ... og selv speil på veggen! En dekorativ lisens, foruten å gi en unik personlighet til badet, legge til ekstra varme.

Relatert til denne artikkelen

15 ideer til små bad: utfordringer til plass

Ta oppmerksom!

15 ideer til små bad: utfordringer til plass

5. Dusj eller bad, i dag, hva spiller?

00413044

På den ene veggen på bare 2 m passer alle: dusj og badekar. Som måtte gå opp dusjen renne, ble trapp opprettet opptegning av område med vann, karet under vinduet og dusjen parallelt. En nisje praksis holder gels for hånden i dusjen og den lave muren som avslutter badet, turn serverer provisorisk hylle for bad: fra toalettsaker til håndklær. Alt for hånden.

6. Som en ekte Rino

00425510

Selv om badet ikke har mye plass som dette, kan du gi den samme sofistikert stil. Lampetter formet pære gi den luft retro garderoben til badet, som Bárbara Sindreu dekoratør designet møbler. Men kanskje en av de mest originaleses ideer, forfengelighet området med stol og alt. Å være komfortabel mens du sitter, lave toppen noen centimeter. En av tre miniestantería hang over speilet på hånd kosmetikk.

7. Bak kulissene

00417607

Med en enkel (men hyggelig) gardin, lin som dette, kan du avvenne bad og soverom. Enkelt, billig og også med Facilitas passasjen av lys mellom to opphold ressurs. For det samme formål har blitt valgt på skjermen av gjennomsiktig glass skille toalettet og dusjservant område: er en ressurs som skiller ukuttet en iota passasjen av lys.

8. Dusjen ubetenksom

00361837

Uansett hvor du ser, ser du. Fordi det er alle glass. Bare per? Tre filer definere din plass. Og der står det at vi skal bli stående dusj? Planlegging et sete i dusjen er alltid et pluss. Her har vi valgt å arbeide og har foret microcemento, det samme benkeplate materialet toalett. Det fungerer også som superf? ICIE ekstra støtte. Og hvis du ikke har nok plass, kan du melde deg på et klappsete.

9. Et bad blå kjole

00429008 O

Hvorfor ikke bruke på badet din favoritt farge? I dette badet, en blåst uten håndtak møbler er farget blått, et sett med motiver dekorere den hydrauliske gulv. Veggene i en myk krem, som også er tilstede i jordbunnen, og treramme speil balansert med varmen "kulde" blå.

10. Ikke sette begrensninger på lys

00429340

Badet er mørkt? Åpne den uten komplekser! Koble den til et tilstøtende rom lysere. Her Marta Tobella av Sacum åpnet soverommet gjennom dusjen døren. For å gi privatliv til begge områder, installerte han en persienne spjeldet. Og for ikke å kaste bort en cm, ble den hengslede baderomsdøren erstattet av et lysbilde. Den lyse tremøbler og lyse hvit benkeplate i lys Cunda gjøre enda mer.

Galleri, 13 bilder
10 utstyrte bad SUPERPRÁCTICAS ideer