Badet er XS? XL så du trenger ideer for å gjøre mest. Disse er. åpne hyller under vasken og i taket for å spare mer plass å fylle mindre. Glassdører og smale skap. Flettet kurver som hjelper deg å organisere og er lette. Saksbehandling som separatorer muretes ... Interessant, ikke sant? Det vil være mer hvis du ser hvordan de ser ut, bilde til bilde ,. Skal vi begynne?

Unseparated splitt og gjøre så godt!

Det er lagringsløsninger som gir privatliv. I et bad for to forfengelighet området er det en av de mest etterspurte i "travle timer". Det mest praktiske er å ha to vasker, stort speil og rikelig med lagringsplass, som i dette prosjektet redlinks.

Bad. Møbler dramatisk forbedrer hvitmalte hyller og dobbel vask overflaten (00410663)

I denne mest spesielle lille badet hyller kolonne er det tilgjengelig fra begge sider, noe som gjør håndhygieneprodukter og skjønnhet daglig bruk. Og ikke bare det, også det skjuler en strukturell søyle i midten av veggen, uavhengig toalett (så vanskelig å "skjule" i et lite bad) og har to håndkletørkere i front.

Galleri, 8 bilder
Baderomsmøbler géniales LIVE

Glatt, glatt ... vil oppta mindre!

De hadde verken en stor amplitude og mye dybde, men klarte å installere en meget dyktig forbedrer dramatisk møbler tar opp litt.

Bad med dusjvegg dramatisk forbedrer trestruktureffekter og hvitt (00409134)

Hvordan gjorde de? Valg av ham fløyet. Fordi hvis disse enhetene ikke når bakken de er mye lettere. Ved å velge mål fordi målet er smeltet i verdensrommet. Glanset finish, fordi de lysmottagende multiplisert med den større lysere og dermed plass. Og med kommoder skuffer, med et svært nyttig dybden uten håndtak for utseende er glatte og millimeter knotter for et mer behagelig tempo tjener.

Den perfekte pakken: skikk og detaljer

Hvis du virkelig ønsker å gjøre det 100% hul ingenting bedre enn en skreddersydde dramatisk forbedrer møbler. Bárbara Sindreu interiørarkitekt har skapt hele dette kabinettet, der det er skuffer, skap og åpne hyller: fulle 15.

Bad med dramatisk forbedrer grå tremøbler, åpne hyller og skap med glassdører (00412899)

Ugjennomsiktig glassdører gi letthet til et møbel som kan være for tung. Deres transparenter la glimt innhold, men holde privatliv. Mellom dem, en åpne hyller og kurver hul holder orden. Med så mye lagringsplass, er telleren alltid klart, og det gir mer romfølelse.

En garderobe for hver og si farvel til kamper!

Ja, ja. To gulv til tak skap kan passe inn i en mini bad. De må bare være smal, kolonnetypen, og være godt integrert med resten av møblene.

Bad med høyskap, speil XL og dramatisk forbedrer møbler med hylle (00395724)

I dette badet, interiørarkitekt Laura Masiques, den Mardalba studien, ligger på hver side av vasken, slik at hver partner har sin plass. Dens interiør hyller er laget av glass, for å gjøre det enklere å finne alt. Og på sidene har et håndkle (og håndklær er must å være, i nærheten av vasken, og unngå drippings på gulvet). Under disken, en hylle eik skap og gjør en kobling mellom dem.

Et skap som murete

Arbeidet som er gjort i nesten fungerer som en lav vegg skille toalettet og gir deg litt privatliv. Har din trumfkort? Ikke bare har han en. Den har tre. For det første disken. Ved å plassere vasken i den ene enden, frigjør det meste av overflaten for å støtte det du trenger.

Øker dramatisk trevirke med lav vegg skille toalettet (00442305)

Men, selvfølgelig, på badet må man lagre mange produkter fordi, i lys, de er ganske stygg. Så lenge de teller skuff tillater. Og under en hylle som lysere kabinett og tjener til å plassere kurver som å holde håndklær eller toalettpapir. Praktisk og dekorativ.

Galleri, 8 bilder
Baderomsmøbler géniales LIVE

Dette badet trosser plass

Det er bad som er reelle utfordringer for oppfinnsomhet. Med skråtaket og vindu på veggen var vanskelig å installere veggelementer. Så de tok fordel av hjørnene.

Bad loft av microcemento med åpne hyller (00413051)

Den øker dramatisk, som møbler og passform "L", Å gå fra ende til ende. Kontinuerlige flater på møbler og vegger, malt med en vask og patina, hjelpe plass ser større ut. Og med ingen dører, møbler "vekt" minst visuelt. Ja, hyller syn ikke mikset. Kurver og skuffer vil være lik dine allierte å opprettholde orden.