"Terrassen er ferdig." Det er en ganske vanlig uttrykk da, i sommer, gikk vi på jakt etter en tabell i utendørs å spise eller drikke. "Men vi legger inne." Ja, vanligvis, dette er hvordan det ender. Men som ønsker å gå i når vi tok et halvt års ventetid for å nyte uterom. Så Hop din egen terrasse og VIP rom vil alltid ha. For noen meter du har, her har du alle nøklene for å dra nytte.

Banquet al fresco

I det øyeblikket Sofaen er utvilsomt en av de mest etterlengtede av dagen. Men når er terrassen, er effekten "smak" multiplisert. Ingen triks for å spare plass. Eller gå triks. Hvis du har et hjørne, ideelt sett en hjørnesofa. I tillegg til å legge seter, som er flott når fjellene for snacks eller drinker etter middagen, er det også perfekt å legge soling. Banker, grunne sofa bord og litt klumpete eller lett sentrum, slik at du enkelt kan flytte, er noen av de beste allierte.

lite tre terrasse hjørnesofa med puter, teppe fiber, bord og bassinet

Hvordan få stilen av de mest berømte taket i byen? Innpakning din treterrasse. Du kommer til å være stilig og innbydende likt. Hvis du vil ha en enhetlig utseende, bruke samme type tre og tykkelse av lamellene i gulv og vegger. Du kan også pelsen sofaen, hvis det er jobb eller blomsterpotter med det.

Har vi spise ute?

Når det ikke er møbler, plassen virke enda mindre. Herfra (virkelig, det er sant!) For å lage et spiseområde gjør det veldig lett å plukke et spill stol og folding jern hage bord. Ja, de av gamle hytter. Ha en perfekt helg frokost, brunsj rinconcito ta drunch og alt jeg oppfinne! Men hvis du er en person som ofte invitert (hjemme, selvfølgelig) så det prioriterer en spisestue litt bredere. Du må kanskje gi opp å ha mer enn ett rom på terrassen, men kanskje en godt utført at to ubehagelig.

liten flislagt terrasse med bord og stoler metall beising grønt vann og planters med planter

Her planto jeg

Når forbudet (dvs. når det varme været kommer) plutselig åpner terrassen er dronningen av huset. Fyll den med planter som hver gang du forlater, føler du at du skriver inn en annen dimensjon: en jungel, skog, felt ... Så at det er trist og ser mer naturlig, og kombinerer en rekke ulike høyder og typer av grønn og sted spredt over terrassen. Hvis det er mulig, også på ulike nivåer: på bakken, på et trinn på bordet ... I tillegg til planter de kan også bli en naturlig gjerde for å holde privatlivet til nysgjerrige naboer (not've sett, men har ... aldri svikter!).

Galleri, 10 bilder
TOPP 10: FJERNE liten fest A terrasser

Solen selv, men ratitos

Fever Søn har en begrenset tid. Når vi utsettes for lenge, har lyst på en pause. Så hvis din utenfor er solrik du trenger en markise eller pergola. De tar ikke opp plass og gjør at du kan få mest mulig ut av dette området, så vil du tjene kvadratmeter hjemme.