Velg allsidige møbler og gitt plass, beskytte markiser, velger planter og små blomster og lære å sette dem til visuelt utvide plassen. Jeg har noen triks for å gjøre din terrasse, men små, ser det fantastisk.

Ta affære og tenke på bruk

Det første du må gjøre er å tenke på hvilken funksjon du ønsker å gi til terrasse (hvis du bruker til å sole seg, å spise utendørs, å sitte og lese ...). Denne funksjonen tildeler mesteparten av terrassen eller full. Ta affære og velge møbler som passer plassen.

Frigjør den sentrale plassen

Ordne møbler og gulv limt til veggen eller rekkverk. Saksbehandlingen, som bedre bruk av plass. En arbeidsbenk bør være ca 40-45 cm høy og ca 50-55 bredt. Merk at for å gjøre det mer behagelig, bør du dekke den med matter eller puter.

evens materialer

Er av saksbehandling, vegger og gulv med det samme tre for å skape en enhetlig estetisk. Velg resistente skogen som tropisk (teak, IPE eller iroko, fra 90 € / m2) eller tekniske etasjer (fra 60 € / m2) som ser ut som tre, de er vanntette og krever ikke vedlikehold. Lamellene må plasseres i avløpsretningen.

Møbler: ikke en mer

Ikke misbruk møbler, bruke noen vil hjelpe deg å gjøre følelse av romslighet. Det er materialer slik som aluminium eller smijern, som er visuelt lettere enn tre eller spanskrør. Du må også velge stykker størrelse proporsjonal med terrasse. Et bord eller stol for stor vil bare tjene til å fremheve den manglende meter.

Dra nytte av veggene

I fravær av meter, kan de tjene til å lagre. Du kan bruke overflaten for hengende planter, lamper, pyntegjenstander og selv folding møbler. En original idé å ha et sete eller en tabell, selv i de mest smale balkonger er satt på den enkelte styrene som brettes over muren.

små blomster mini terrasser

Bidra til å gjøre rommet virker større. I tilfelle av Ceanothus, betjent, Lantana camara ... Alltid velge planter basert på mengden av sol den mottar terrassen. Hvis det er sol velger geranier, petunia, roser og zinnia. Og hvis det er mørkt, dekantatet fuchsia, hortensia, begonia, anemoner, primroses og cyclamen.

Forvandler veggene i landskapet

Den dekker veggene med slyngplanter: gain friskhet og dybde. Plasser et gitter slik at vinrankene vokser opp. Hvis du velger duftende klatre som jasmin, kaprifol dipladenia eller videre perfumarás terrassen. For å opprette mer dybde, som dekker den vegg med planter blanke platen og sette plantene mørkere blad foran.

Lag en lagringsplass

I utformingen av innredningen av terrassen vil det være svært nyttig å inkludere et lagringsområde som miniarmario, en koffert eller benk med plass under setet. Vil tjene til å lagre hagearbeid verktøy og opprettholde orden, og om vinteren eller på regnværsdager, for å holde puter og andre tekstiler og forhindre forringende.

Danner en skyggesone

Det enkleste er den gardin type markise (fra 300 €, 3 x 1,80 m) som faller loddrett på sin akse, og kan festes til skinnen. Du kan også installere en riktig punkt som er viklet på sidearmer (fra 360 €, 3 x 1 m), eller usynlige armer (fra 500 €, 3 x 1,50 m), slik at de ikke forstyrrer en gang utvidet. Du vil finne mange modeller Somfy.

Lys ja, men uten overdriv

Installere flere punkter av lys for å nyte terrassen selv om natten. Lampetter tar liten plass, men ikke overdriv Watts: dreven lys ville bryte spell. Et billig alternativ sunlamps, noe som gir et svakt lys. Og ikke glem lysene og skape en magisk lys, pynte bordet utenfor.

En indre og ytre

Koordinere innredningen av huset med terrasse vil skape en visuell forlengelse av begge områder og gjøre dem virke større. Du kan få møbler bruker samme stil, samme type gulv (parkett og tregulv innsiden ut, for eksempel) eller tekstil av samme fargespekter.

Lett, stables og dobbel funksjon

Sats på møbler som kan utføre flere funksjoner: lys slik at du enkelt kan flytte dem; stables eller sammenleggbar. Du kan fjerne dem eller plukke dem opp i henhold til anledningen, og vil forenkle oppgaven med å redde vinteren.

Putting plantene

Du kan henge dem fra taket, veggen eller rekkverk. Velg elsker hengende arter som man (Tradescantia), surfinas petunia, eller lobelia, eller krydder som mynte, rosmarin eller basilikum, som også kan være til nytte for dine oppskrifter. Et annet alternativ er å gruppere plantene i et hjørne, og skaper en "stige" effekt med større blad planter bak (Colocasia, pilistras ...) og liten front blad (bjørkefiken, Buxus ...).

Banker som seter

I små eller meget smale terrasser, som så vidt passe en liten stoler, er et alternativ til å plassere en seng festet til en vegg av terrassen. Du får et sted å sitte, men uten å overbelaste plass. Hvis for servering utenfor, komplett med eksotiske avføring som kan lagre under bordet når den ikke er i bruk. Fargerike puter eller en floral print vil hjelpe deg å gjøre det til en koselig hjørne.

Og hvis du har et minimum balkong ...

Og det er ikke noen møbler, kan du gjenskape følelsen av en utendørs plass hvis du putter i huset, ved siden av balkongdøren, et bord og noen stoler, og lage noen kontinuitet mellom eksteriør og interiør farger eller lignende materialer. Å sitte ned og åpne dørene har inntrykk av å være utenfor. Ikke glem å skape en grønn bakgrunn. Plasser potter på rekkverket, med planter hengende noen centimeter, og få naturlige friskhet

Har du noen andre triks du vil dele med leserne av møbler? Fortell oss i kommentarfeltet i denne artikkelen.