"Barn, i dag gikk vi ut." Hvor fornøyd da ikke å ta bilen eller gjennom halve byen for dette uttrykket betyr kobber. I dette huset trenger du bare å gå: som fører til terrasse. For barn er en privat park. For foreldre, halveringstid. Og med stramt budsjett. En by oase lav kostnad versjon for hele familien, hvor ingen mangler detaljer, stil ... og glede!

Terrasse med pergola, utendørs servering på hvitt, sisal teppe, sammenleggbare bord, stripete puter, planter og blomster

Hvit, den intense fargene i potter, blomster, tekstiler og søn Denne terrassen er pura vida! Her alle har sin hjørne: en stol i skyggen for å lese en bank der soling omgitt av blomsterbed, et bord for middag under stjernene ... Denne terrassen er laget for å nyte med hele familien og til alle tider, selv solseil takket være pergola, som beskytter ulåst. Og det trenger ikke klø lommen til å ha alt. I vårt galleri gir vi deg nøklene.

Galleri, 9 bilder
TERRACE "HAPPY" For hele familien

Plantene, i tillegg til friskhet og farge, er perfekt for barn å lære å se etter dem: hvor mye vann dem, hvordan å transplantere dem, erkjenner blomstene ... sikker på at du vil elske å ha din egen hage! Du kan også ha urter som mynte, timian, mynte eller basilikum også er en myggolje naturlig.