Fortell meg hva bruker vil du gi din terrasse eller utgang til utsiden og fortelle deg hva din grunnleggende møbler er avgjørende. Og det er at med mindre du har en veranda størrelse XL, alt vil ikke passe. Så prioritere spiller. Er du mer enn ligge i solen (eller skyggen) og nyte dolce far niente eller ikke forstår sommeren uten måltider al fresco med familie og venner? Hvis meter er et problem, opphold med hva som gjør deg gladere og amuéblalo å få mest mulig ut av. Vi savner en hånd.

Eating al fresco

Har meter har du et rom uten et bord og stoler (eller benk) er ikke servering. Disse vil være grunnleggende.

Å få meter

Hvis din balkong er liten, det byr på et utvidbart bord til å vokse akkurat når du trenger det. Som for stoler, armløse bedre fordi de tar opp mindre plass. Folding spisestue er perfekt for en flyttbar eller voks og synker i henhold til dine behov. En meget praktisk alternativ til stolene er banker, fordi de gir ekstra seter. Hvis du velger å lagerplass kan du lagre fra matter eller puter til små tilbehør som stearinlys eller kurver.

Summer dining veranda med lenestoler fiber i blanco_428052

For store terrasser

Ikke mange meter du bør velge for større bord markedet. Velg design tenkning dine behov: Hvis du er vant til å gjenforene mange hjemme, ikke nøl: Gå for en tabell størrelse Von Trapp-familien! Men hvis sommeren måltider er vanligvis i liten komité, kanskje er det bedre å kjøpe et design som passer til dine behov og komplett med svært praktiske hjelpemidler som en servitør.

Galleri, 22 bilder
Møbler og tilbehør for å nyte utsiden

En sommer gjøres for å måle

Mulighetene er mange og varierte: sofaer, lenestoler, stoler, krakker, pust ...

Å få meter

Tilpassede møbler vil være det beste valget. Hvis du kan, ikke nøl med: sofa arbeid "L" for å ta et hjørne eller en tre-struktur eller -versátiles paller og meget mote-, som en bank eller slappe av meter vil presse den maksimale. Hvis du foretrekker en mer konvensjonell alternativ, vurderes å velge en sofa eller flere lenestoler, som vil gi mer lek. I ethvert tilfelle ser design av rette linjer og forhindrer at fibrene har en tendens til å være mer omfangsrik. Tre, jern og (veldig lys) aluminium er et godt valg vil avhenge av din smak og stil du ønsker å gi din terrasse. Fyll rommet med en salongbord eller et par drag som også fungerer som ekstra sete og fotstøtte kan fungere tabellen. Valóralo.

Terrasse med benk og lenestol fibras_433782

For store terrasser

Grensen er satt dine behov. En sofa (eller to!), Et par stoler, et bord komfortabelt senter, et salongbord, puff, en suspendert swing ... Organiser rommet for å føle seg komfortabel. Som for materialer, et naturlig valg og veldig perfekt måte for verandaer eller overbygde terrasser er Esparto. Ellers kan man alltid velge kunstige fibre (null vedlikehold), tre (velg den med beskyttende behandling mot utsiden), jern (som er følsomme overfor vann og salt) og aluminium (lys og er motstandsdyktige mot vann og sol ).

Sommersolen eller ligge i solen

Solarium Queen er fortsatt stolen. Perfekt for sol bade eller slappe av med en lesning i skyggen.

Utvendig med basseng og tumbonas_436699

Før du velger, tror du hvis du kommer til å bevege seg som vanlig. I så fall velge et design som er lette hjul, vil du takke. Strandstoler, en hybrid mellom stol og stol, er et godt alternativ til noen meter: opptar mindre og de er folding. Og hvis du har en hage, hvorfor ikke ha gleden av å installere en hengekøye? Naps i skyggen av et tre vil være episk.

Svært nyttige supplementer

tekstiler

De er en stift som gir komfort. Tips: velge base for tekstiler (dekker stoler, matter ...) spesielle stoffer for utendørs bruk, men dyrere, vil vare lenger og i bedre stand. Og fremfor alt, lyse farger gir mer følelse av friskhet og ikke så varmt som mørke. Booking notater farge for avtakbare puter, pledd ... lett å fornye som mote.

tepper

Og hvorfor ikke kle utsiden? Det gjør det mye mer behagelig å gå barbeint, spesielt i jord som kan overopphetes, slik som keramikk eller stein. Naturlige fiber tepper gir en veldig frisk og sommerlig notat. Hvis du vil farge, vinyler er veldig praktisk: slitesterk og flekk er vaskbare og er tilgjengelig i et bredt spekter av design.

Farolillos

Selv om det ikke går til middag på levende lys, de er et praktisk tilbehør som skaper atmosfære. I tillegg er de dekorative i seg selv og investeringen er minimal.

Cestos

De utfyller den mest allsidige, om du vil beholde praktiske blader eller bøker du leser for å holde puter og pledd når du ikke trenger. I tillegg gir de en veldig naturlig touch til terrasse. Og de er i!

Galleri, 22 bilder
Møbler og tilbehør for å nyte utsiden

Bli inspirert av ideer og forslag som har samlet i galleriet og funnet spisebordet eller stol at du tar tid å se på kjøpesenteret. ¿Terraceamos?