Høst-vinter 2016/2017 sesongen er her, og er spekket med nye funksjoner i form av farger, teksturer, materialer ... New legge til allerede etablerte stiler som Norse, igjen, vil fortsette going strong. Hvis du ønsker å være den siste, her er en oppsummering av det beste av det beste. Allerede har du skapet klar? Det er tid for å kle huset trend.

1. Fargene som lykkes

Puter i rosa, grå og grønn med floral utskrifter og broderi på hvit sofa

Stjerne Fall er området som går fra rosentre til terracotta, gjennom alle nyanser av korall. Også de intense grønne vil være tilstede i alle plante former. Innenfor områder pastell, vil rosa makeup trend fortsetter, særlig i de nordiske områder. Kombinert med grå, safe bet! Og den mest glamorøse notat kommer fra hånden til en trio av unntak: gull, flankert av mange hvite og innslag av sort. mer elegant kombinasjon.

2. plante motiver

Natur fortsetter å vinne terreng i våre hjem. Plant motiver og naturlige materialer forbli sterke innsatser for denne sesongen: malt, mønstrede tekstiler og selv møbler med botaniske motiver, lamper med raffia, kurv og papir roller. Og ingenting er bedre enn å bringe utviklingen til den siste ekstreme: potteplanter er alltid et godt valg. Denne sesongen innsats på kaktus i maxi eller mini. Du bestemmer.

Galleri, 7 bilder
7 NYHETER Å være en siste

3. Materialer

Tre, ett år, vil forbli den absolutte dronning så langt som materialer er bekymret. Woods i naturlige toner, og stadig mindre stripete og behandlet. Men til tross for hans regjeringstid, kommer et annet materiale med hensikt å stjele rampelyset: marmor. Fra møbler til tapeter og gulv, gjennom bakgrunnsbilder som etterligner tekstur, marmor fly å være trend etter noen år som ikke har vært sunt. Selv om vi kan finne i forskjellige nyanser, seirer spesielt hvit marmor grå striper.

Et tips: Hvis du var på listen over reformer endre kjøkkenbenken fordi marmor har aldri vært noe for deg, tror jeg nøye!

4. Velvet: utover gardinene

Revolusjonen vil utvilsomt sesong: fløyel kommer å bo, og ikke bare på gardinene. Fra puter til sofaer, lover fløyel å fylle huset med glamour og blitt moderne møbeltrekk. Intense farger for et materiale som også er perfekt for kaldere tider. Og hvis du ikke liker mye, vil den andre store stjernen være denim stoff. Måtte du polstre godstolen igjen? Vel nå har du å velge mellom!

5. Lenge leve kobber!

En annen stjerne av sesongen materialer. Sine forskjellige nyanser, fra oransje til Pinker, gir et sofistikert preg på miljøet. I tillegg tilpasser den perfekt til forskjellige dekorative stiler som den nordiske eller industriell.

Rom med kobber lamper

Kobber lamper er et meget godt valg for å introdusere dette materialet hjemme. Hvis du vil, kan du også velge å gå ved å inkludere små dekorative detaljer som vaser, lysestaker eller kjøkkenutstyr til dekorativ måte: øser, skjeer ...

6. Velkommen splatter!

hvit servise mønstret splatter i azul_338423

Splatter teknikken er et gjennombrudd som kommer stampende og lover å komme inn i våre hjem enten store eller små detaljer. I skulle bli noe sånt som spruter dekorere, det vil si, tekstiler, bakgrunnsbilder, kjøkkenutstyr ... full av små flekker av maling. Nettopp kjøkkenutstyr er en god måte å komme inn i denne teknikken, spesielt for de som ikke tør å gjøre det stort med et møbel. Servietter, plater eller kopper sprutet fornye bordet ditt og gjøre det mer strøm.

7. Hvorfor stilen jeg foretrekker?

Lounge geometriske teppe i hvitt og grått, sennep og blå ottomaner, sidebord runde tre, grå sofa og gulvlampe 426033

Gjør ingen feil, vil den nordiske stilen er fortsatt den ubestridte hovedpersonen også i denne nye sesongen. Naturlige materialer som tre, rette linjer, nøytrale farger eller pastell, geometriske utskrifter ... De vil forbli gjeldende. Men ikke den eneste nordiske stil denne sesongen vil bli pålagt: industriell stil vil være en verdig rival. Belegg av sement, betong eller tegl, ferdig med oksid kosttilskudd og store åpne områder er noen hint. Gjør fargene? Den svarte og hvite klassikere, kombinert med blues og gråtoner spille først. Store møbler rett, enkle linjer, og rustfritt stål tilbehør vil gjøre resten.

Galleri, 7 bilder
7 NYHETER Å være en siste

Og hvis du hva du skal mikse, så du er på hell, fordi eklektisisme vil også være trend. Gå loppemarked og kjøpe deg en av disse gamle brikkene som du elsker så mye og så langt du ikke har våget å ta med hjem som ikke helt passer med innredningen din. Denne typen detaljer som gir liv til et hjem, og nå også vil gjøre det til et hjem magazine.

A, hva gjør du hva som vil ta dette kommende året? Da må du ikke gå glipp av trendene i dekorasjonen i 2017.