Huset helgen er vanligvis den elskling av familien. Her helle vi våre forventninger til å være lykkelig, og mange ganger, vi fikk den. Eierne av denne trehus lyktes.

Ofte andre boliger har sjeler. Vi legger så mye kjærlighet til å lage dem og pynte dem ikke bare gi oss en beroligende effekt, de også gi oss en spesiell affinitet at boligen ikke alltid får. Den følelsen er fint med eierne av dette huset, som har tilbrakt to intense år med arbeid: "Det landet vi hadde plassert litt tid. Fanta med ideen om å kjøpe og få et hus, sier de, og kontakt med en god byggmester oppmuntret oss til å ta skrittet fullt ut. "

Niels Aben er en forretningsmann, eier av en campingplass noen få kilometer fra huset. "I omgivelsene kan du øve fjellsport, bygdeturisme eller rolige spaserturer. Det jeg liker er tanken på å være i kontakt med naturen uten å gi opp bekvemmeligheter av en urban bolig ", forklarer han.

Niels og hans familie spilt ved å lage et trehus, som er meget godt isolert og integrert i det naturlige miljø. Men også de søkte å puste litt chic interiør luft og vekk fra den rustikke stilen. De trengte et hjem uformelle helg og modenhet av en forførende plass når som helst på året. Valget av noen møbler og bruk av to farger, hvit og grå kobolt, hjalp. "Den hvite virket for oss avgjørende for å oppnå svært lyse områder. Vi male alle vegger, tak, bjelker, mye av gulv og møbler. Gray til stede i noen rom, foretrekkes den ånd av alvor som vi søkte, for eksempel på soverommet. "

Fra våren til høsten, er det stjernen veranda området og forvandlet som dagen går. En enkel plattform av tre smalner en Tanke plass vender skogen. Som en provisorisk spisestue inviterer lange samtaler på kvelden. Innvendig er et bord for åtte brukt som et arbeidsområde eller vinter servering.

Huset er delt inn i to etasjer. Nederst ett kjøkken og stue forener. Den øverste husene på soverommene og bruker overhead lys som strømmer gjennom takvinduer mansardtak.

Dører og vinduer vidåpne -always når ledsaget tid koble interiøret med eksteriøret. Og nøkternhet av møblene er beriket med noen antikke stykke og lysekroner som belyser hvert opphold. Bringe helt riktig av raffinement.