Esther Martín er en maga papir og papp. Nå fungerer som en perfekt vertinne og åpner dørene av hans mest personlige prosjekt, sitt landsted. For litt over et år gammel Esther buscó for en landsby hus for å forvandle det til et behagelig sted, hvor hennes døtre vil nyte naturen og hun kunne motta gjester. Da han først besøkte dette huset, som ble vedtatt med hva han hadde drømt. "Vi var tre års arbeid han smiler. Det gjorde meg veldig lang, men verdt det. "

Huset hadde blitt forlatt førti år. "Det var en landbruks gård med tillegg", sier Esther, som har tilsyn med bygging, og jobbet med å dekorere og kjøpe alle møblene. "I løpet av reformen, besøkte arbeidet en dag i uken, og i parallell ble anskaffe møbler, lamper, detaljer ... Jeg ble forelsket i og kjøpte et stykke, men ville ikke vite hvor. Men så, på mystisk vis, alt passer alene. " Esther reform møtt med en klar filosofi: "Jeg ønsket å oppnå lyse og innbydende omgivelser, men jeg har også foreslått å respektere sin lange historie. Hvis en spiker i veggen ikke bry, fordi det han bodde. Kanskje det er der i to hundre år ...".

Dobbelt dør inngang bue og murvegger

Første etasje ble okkupert av stall og varehus, og i dag er en gjestfri velkomst, med inngang fra gaten og hagen. Første etasje møter dagers opphold: stue, spisestue og kjøkken. Som vi gå hallene viser Esther fotografier av tilstanden de var da jeg først så, og kontrasten er slående. "Kongene av huset var på ball," spøker han.

Å være i dag ledes av julen gran, er det under en elegant kuppel, "vi måtte redde fordi det var skjult bak lagt til". Spisestuen, rundt et bord gjenvunnet, ble belagt med hydraulisk mosaikk av klassiske luft. Kjøkkenet er organisert rundt et bord, som i dag fungerer som en arbeidsflate for Esters to døtre, Valentina og from, konsentrert ved fremstilling av kakedeigen. I bakgrunnen en stor beige skap matcher grønne vannet av alle treverk i huset. "Jeg elsket skap med glassdører for en praktisk grunn. Jeg liker houseguests og hjelpe meg på kjøkkenet oppgaver; med glassdører sparer meg å måtte være indikerer hvor er dette og hvor er den andre ", sier Esther med humor. I front av skapet, er den tidligere telleren av en haberdasher nå et utstillingsvindu for rettene. "Ah!, Og jeg ønsket kjøkkenet har en balkong, en personlig innfall," bemerker han.

Galleri, 23 bilder
ARTESANALES INFORMASJON OG MYE, MYE KJÆRLIGHET

Esther hjem, har juledekorasjoner håndverket en intens aroma, ikke overraskende mange av ornamenter ser vi når vi beveger oss gjennom rommene har gjort det i person. I andre etasje, huser gamle loftet nå soverommene. I jenter, Esther også åpnet en balkong. I nærheten er nettopp det rommet hvor installert sitt verksted, med arbeidsbord på bukker, som lar fly fantasien til å lage sine håndverket stykker. "Jeg har alltid likt å jobbe med hendene mine, gjøre personlige pyntegjenstander. Det viser seg at jeg nå vie meg til det i Cuillere av Sucre og butikken min, Esther&Martin, som spesialiserer seg på objekter og design av papir og papp. Jeg begynte min hobby og mitt arbeid. "

Detalj lys, gaver og krystallkulene

Plutselig overrasker Esther oss med disse ordene: "I dag er alle steg med sukker på leppene, men innså at det å våkne kysset." Han ler og forklarer: "Det er en novelle som jeg elsker. Det er mottoet til firmaet mitt, og opprinnelsen til min innsamling lidenskap. Jeg samler skjeer av sukker, vakre stykker som attende århundre franske adelen som brukes til å strø sukker over kaken og gi master berøring". Det søte innfall er som den siste finishen til denne kvinnen som forguder tilpasse hver minste detalj av ditt hjem.