Flyttingen var ment episk og lastet med møbler, to barn, en hund og en katt, en halv over Frankrike fra Troyes, øst for Paris Saint-Rémy-de-Provence, i den sørøstre delen av landet. "Vi ønsket å endre sitt liv og tilbringe mer tid med våre barn, i et varmere klima", sier Myriam Fourton, eieren av denne vegger skjønnhet med mer enn tre århundrer av historie. Huset ligger nær sentrum av Saint-Rémy, by postkort blendet impresjonistene og nå millioner av turister hvert år som følge deres fotspor.

Designet for å imøtekomme

"Det var et pensjonat og marokkansk-inspirert redecoramos i provencalsk stil, med beige vegger og møbler eller gjort av Louis området, min mann, som er en møbelsnekker og har satt opp sitt verksted ved siden av. Jeg klarer huset og organisere kunstutstillinger i drivhuset. " Å ta imot gjester, har spisesalen komfortable sofaer foran peisen, et stort rundt bord hvor Myriam serverer sine pannekaker, vafler og hjemmelaget syltetøy, og det åpne kjøkkenet, for å se hvor forberedt. Ovenpå er to soverom for gjester, og i en annen fløy, hjem. I hagen er det fem gjeste hytter, også med terrakottagulv, trepersienner og rustikk dyner. Care rosehage og sjarmerende hjørne under pergola destillere kjærlighet Myriam og Louis for dette huset hvor de har startet et nytt liv. Hvorfor møbelsnekkeri huset og er oppkalt etter barn, hans to store kjærligheter: "La Maison de Line" og "L&# 39; Atelier d&# 39; Hector".

New Life: Et hjem åpen for verden

Den gamle gjestgiveriet har blitt den nye "Maison de Line", som huser en hoved steinhus med to soverom på en seng og frokost, og fem selvstendige hytter som vender mot en sentral hage med pergola og drivhus.

Kunngjøringer: Fra kjøkkenet til spisestue og salong

En bred åpning kommuniserer kjøkken og spisestue, og skaper et stort felles område lar gjestene nyte matlaging. Et stort øy tre gitter dører og bokhyller, avgrenser to rom, som deler de samme nøytrale toner og klassisk design som delikat.

Soverom: Spille med tekstiler og maling

Soverommene er innredet med samme delikatesse som resten av huset. For å oppnå dører er malt lilla og antikke møbler (hodegjerde, nattbord og skrivebord) i en krem ​​tone å matche veggen. Med tekstiler og floral gardiner, kan resultatet ikke være mer romantisk.