Et åpent skap, en seng-stammen og en studie bord med forfengelighet å skape den ideelle for en tenåring soverom. Se på alle dine ideer.

Gjør soverommet til en tenåring er bestilt uten å miste personlighet og telle med plass til å holde et øye med alt du trenger: fra sin samling av halskjeder til bilder av hennes venner, samt klær og full av karakter. Det er utfordringen som har møtt Olga Gimeno, Bona Nit i dette prosjektet.

"Soverommet er delt inn i tre områder -descanso, skrivebord og garderobe og hver har egne lagringsløsninger," forklarer interiørarkitekt. Dermed har plass under vinduet er brukt med et bord småarkene.

Parallelt tilbyr seng området rikelig med skjult oppbevaring. På den ene siden, lave skap provechan hele bunnen for å holde fra dyner til puter og på den andre, skjuler hodet et område med skuffer inni. Skapet opptar et tilstøtende rom hvor døren er utelatt. "Å være en åpen skapet er lettere å falle i uorden, så det er organisert basert esker med tegninger av deres innhold," sier Olga. Alt har sin personlige box: støvler og ballerinaer, ned; skjerf, skjorter og undertøy, midt i; og ved toppen, kleshengere med klærne henger over rynker. Inne i skapet, alt er designet for å detalj: kleshengere og hyller foret papir og en tøypose til å lagre sokker.

Gjennom rommet, hvitt, grønt vann og rosa og lilla innslag er de viktigste fargene. Hvit, vegg og gulv, er en perfekt base som gir lys. Grønt vann, møbler og baseboard, en forfriskende og avslappende notat for et opphold på resten; og rosa i små doser, gjør en varm og romantisk touch til soverommet.