Selv om de sier at det er forbudt mat, et sunt kosthold ved å spise alt skjer fem ganger om dagen, uten å frata deg selv av hva du liker, men tatt i moderate mengder.

I rush å gå ned i vekt, pålegger vi restriktive dietter, eliminere mat, vi hoppet over middag ... Men for en diett plan arbeidet må spise godt. Alt er bra (opp mat "forbudt"Brød, pasta, ost ...), dersom det tas i moderasjon. Hemmeligheten er å tilpasse din smak til kosthold og følg disse tipsene for å spise alt, men i perspektiv.

1 Nei du hoppet. 3 + 2 = 5 måltider om dagen

Gjør 3 hovedmåltider (frokost, lunsj og middag) og to snacks. Forskning har vist at fem måltider om dagen for å redusere overvekt. Selv om du ikke spiser mer enn nok, fordi appetitten du vil ha hvis du tar noe hver tredje time er ikke det samme som om du kommer med en voldsom sult spise. Snack er svært viktig, og vi vanligvis hopper oftere. En omfattende minibocadillo og en naturlig juice eller skummet melk er gode valg.

2 En sandwich som snacks?

Du kan spise en kvist av selleri, men ikke mette etter en stund, picarías igjen. Klargjør ettermiddag eller formiddag en integrert minibocadillo med en lett og velsmakende som fylte kyllingbryst og salat, naturlig tunfisk med paprika og iberisk skinke.

3. Massen i seg selv, men svak

Er du på at når du diett destierras pasta? Ikke gjør det, men glemmer den fylte og ost eller fløte sauser som carbonara. Velg en med nesten ingen kalorier naturlige eller tørkede tomater og frisk basilikum. Og legge til bare en spiseskje med revet ost.

4 Er Brød med sjokolade?

Hvis det vanskeligste er at du frata deg av søtt, Avsatt til en unse av sjokolade (ikke mer enn 20 g per dag). Som i seg selv må være svart, i det minste 70% kakao det inneholder mindre sukker. Ta det i morgen fordi metabolismen er mer aktiv.

5 Tortilla lys

Har du prøvd å koke potetene i mikrobølgeovnen i stedet for steking i pannen? Kalori tortilla sparing er betydelige, hvis du tror at hver 10 gram olje representerer 90 kalorier ... Det er spesielle beholdere "yngel" poteter i mikrobølgeovn med svært lite olje.

6 Middag: første og andre

Sen middag og for mye vil føre til vektøkning, men hoppe over middag eller spise sparsommelig også hindre deg hvile godt. Lag en lys, men full middag, med en første (buljong, most eller grønnsaker) og en andre, en omelett eller fisk, for eksempel.

7 Spiselige, mangler

Inneholder karbohydrater middels eller lav glykemisk indeks som kontrollere vekten fordi den ikke lider plutselige anfall av sult. Ideelt ta dem minst to ganger i uken: du kan tilberede dem i salater, stir-stekt eller deilige pureer.

8 Kan jeg spise en pizza?

Ferdigretter Pizza har mange flere kalorier enn hjemme. Hvis du ønsker å nyte denne retten Gjør det selv med mer grønnsaker enn kjøtt eller kjøtt. Legger bare halve fettfattig ost og velger det, for å nyte en pizza med færre kalorier.

9 Ikke forvise sukker

Ikke forby sukker. Ta 2 ts en dag regnes som tilstrekkelig i et sunt kosthold. Hvis du virkelig liker søt, kan du erstatte sukker med kanel, som legger nesten ingen kalorier, og hjelper deg å brenne, eller naturlige søtstoffer som agave søt.

10 Er is eller slush?

Når det er mulig, dekantatet for granita. En hjemmelaget med naturlig søtningsmiddel har bare 10 kalorier. Hvis du ikke kan motstå iskrem, det bedre være enten vann eller yoghurt og en enkel kar. Den kremete Kalori ta dem av og til.

11 Du rasjon av oliven

Det er ikke et spørsmål om å ta en hel boks med fylte oliven, men en porsjon på 40 gram beinfri kontoer for bare 67 kalorier, og en betydelig mengde kalsium, vitamin E, antioksidanter, fiber og som gode fettstoffer som olje utvunnet fra dem . De er lettere grønn.

12 En håndfull av peanøtter

Hvis du har lyst på noe mellom måltidene, er en god idé en håndfull peanøtter, ja, rå og usaltet. De har massevis av vitamin E som motvirker oksidativt stress. Dermed, foruten mette, vil du se penere. Hvis du foretrekker andre nøtter, se som ikke er stekt.

13 Og hvorfor ikke en paella

Du må gjøre hjemme og ser på sofrito. Reduserer olje å steke alle ingrediensene. Prøv å være biter av sjømat, grønnsaker eller hvitt kjøtt uten mye fett. Ikke kast buljong kuber, legger salt, og hell selv en moderat servering av paella.

En kjeks 14, ett minutt

Når du føler for å spise kaker og kan ikke motstå fristelsen, plukke en klokke først. Begynne å nyte sin aroma, deretter plassere en brikke på tuppen av tungen, nyt det sakte og tygger sakte. Det forsinker ikke et minutt å spise.

15 Sauser, i sauceboat

Noen saus du ser uskyldige øker kalorier en plate betraktelig. Hvis du serverer den godt og blandet, du ikke kommer til å oppfatte det nøyaktige beløpet. Du kan alltid velge vinaigrettes eller lette sauser og ber om at tjene hverandre.

16 Bli med grønn te

Legg infusjoner av grønn te til kosthold rutine. Noen av de forbindelser som fører til at kroppen for å gjøre mer av noradrenalin, et hormon som aktiverer metabolisme, kroppstemperaturøkninger og akselererer forbrenningen av fett.

17 En lett sjokoladekake

Du kan gjøre det selv, får en kake bare 100 kalorier om servering. Se på oppskriften!

18 Drinker fukter og omsorg

Spesielt i sommermånedene, ikke glem å hydrat også inne.

Vann. Det tar minst fem glass vann om dagen. Drikkevann, akkurat som det, ikke tynn, men det kan påvirke mye i vekt, som noen ganger forveksler tørst med sult. Følger 3 + 2 regelen: drikke tre glass vann om morgenen og to på ettermiddagen. Drikke mye vann er den mest effektive måten å rense kroppen og holde den godt hydrert.

Juice. Det er en lett og svært tilfredsstillende snack. Forbered deg av og til et glass hjemmelaget tomatjuice. Velg to modne og velsmakende og tritúralos tomater. Ta en kvist av selleri, salt etter smak og litt pepper og visp det hele sammen. Hvis du liker veldig kaldt, også helle noen isbiter og tritúralos sammen eller la dem hele. Pynt med en selleri pinne.

Infusjoner. Det er te som renser og slank som løvetann, som har en kraftig vanndrivende effekt og bidrar til å eliminere giftstoffer. I tillegg til å ta det som en infusjon, kan du legge frisk plante blader til salater. Også interessant er ortosifón, gir rikelig med flavonoider som stimulerer eliminering av akkumulert fett.

 

Vet du noe mer triks for å gå ned i vekt? Fortell oss i kommentarfeltet til denne artikkelen