Rett ved siden av hagen, bak en av hekkene, passerer en bane som ofte brukes sauer. "Det er virkelig gøy å se ansiktene til våre gjester når vi er stille i hagen og plutselig begynner å høre brekende og tord cowbell" sier Xenia Baeza, eieren.

Galleri, 11 bilder
ET STED Å KOBLE

Vi er i en landsby bare 40 kilometer fra Barcelona, ​​men den ro som puster vil si vi er på landsbygda. "Det er nettopp dette som tiltrakk oss til huset. Min mann og jeg var på utkikk etter et sted å slappe av, for å lade opp batteriene og her er vi, for et år siden. Huset trengte en større overhaling som passer vår smak og måtte jobbe i flere måneder. Resultatet, du ser, er et komfortabelt, lyse hus, hvor vi trives både når vi er alene eller når venner kommer. "

Xenia kjører en hendelse selskapet og hennes mann er en advokat, og ta tilflukt her etter jobb. "Vi gjør mye av friluftsliv og så åpne huset til hagen, utvide dørene hadde allerede åpnet og nye. Nå stue, kjøkken og soverom har direkte utgang til utsiden. "

Kjøkkenet til hagen

Xenia snakker med entusiasme av hvem som er stolt av sitt arbeid. Hun har deltatt i alle detaljer, fra valg av lyse farger med maling og møbeltrekk eller design av skyve glassdører, "som bidrar til gevinst lys" til eik gulv "gir mye varme." Det var også klart hvordan han ønsket hans kjøkken: meget praktisk, med spiseplass i sentrum og en stab av aromatisk nærheten av døren. Og selvfølgelig soverommet, "med en garderobe ved inngangen og et hodegjerde i samme eik jord".

Galleri, 11 bilder
ET STED Å KOBLE

Han har ikke overlatt noe til tilfeldighetene for å få den ideelle tilflukt, det gjemmested hvor du kobler telefonen, glemme alt ... og se hjord han veien.