De er flest visninger, har de fleste likes nettverk sluttet og flere utseende har vunnet i fjor. Vi presenterer de 20 husene som fører rangeringen av store favoritter. I dette galleriet av det beste av det beste vil du se dem alle. Pass Pass ... de venter med døren åpen.

Galleri, 20 bilder
LAS CASAS 20 mest vellykkede ÅR

Hvorfor gjør jeg (vi) elsker så mye?

"Skjønnhet er inne". Sannheten er at vi ikke kunne vært mer enig i denne påstanden. Og så er disse husene er vakre. Veldig veldig fint inne. Men vi vet det alene er ikke nok. For et hus ferdig å vinne må levd, formidle personligheten til de som liker det og tilpasse seg deres behov. Disse husene gjøre det veldig bra, fordi de er også smarte: integrert løsninger og perfekt triks for hver type familie.

I dette galleriet vil du se hvordan du skifter skillevegger av glassvegger plutselig lyset blir, hvordan farger gir liv til innredningen, hvordan de glemte hjørner kan være gode allierte ... Kort sagt, den magiske dekorasjon sin høyeste prakt og den store atino gode reformer.

Relatert til denne artikkelen

Hjem tour: en tur til Spania fra hus til hus

Hvor går du?

Hjem tour: en tur til Spania fra hus til hus

De beste vertene

Hvem bedre til å undervise en huseiere? I løpet av dette året hadde vi stor formue å møte fantastiske mennesker som har fått oss inn i deres hjem med åpne armer. Lorenzo venn (ja ja, det samme Lorenzo Meazza av den fantastiske &# 39; Decotips&# 39; vår blogger) delen, hva en glede å ha møtt deg! Vi visste at huset hans og hans dyrebare familie ville også elske deg.

1 39923 SVENSK
Og hva om Esther? Nederlandsk simpatiquísima basert i Barcelona og lidenskapelig dekorasjon som ga oss leksjoner buenisimas interiør. Og dessuten, ser bra ut, fordi i denne rangeringen også hjemmet til en av våre favoritt designere og dekoratører. Normal som har seiret!

Galleri, 20 bilder
LAS CASAS 20 mest vellykkede ÅR

Ikke gå glipp av galleriet og oppdage hva de 20 husene flere visninger av året. De er fulle av ideer, og mange gode løsninger deco-inspirert. Er en av dem vil være at du likte så mye? Sjekk det ut!