Vi vil ikke gjøre mirakler. Fordi meter er hva de er. Men disse triksene vil oppnå mer og få bedre nytte av den plassen du har. Blant de mer enn 30 ideer som vi har satt sammen finner løsninger for plass, ideer om distribusjon for et opphold synes løsere enn det er, og endeløse dekorative triks som du vil vokse hjemme. Og alt uten å flytte en vegg! Sett dem i praksis. Work.

salon

1. Inviterer utsiden inn i huset

Du vil gjøre gi vei til utsikt og, fremfor alt, til lys. Hvordan? Begynner å låne mer volum møbler mot veggen og la de lavere foran vinduene. Fremfor alt, velg en lys stoff gardiner, vaporous eller åpne veve som lar lyset og klarhet inn i huset. Og ja, alltid i lyse farger.

2. reduserer XL deler

En stor sofa kan se ut som det mindre hvis du velger i lette våpen og lave toner. Møbler med ben er lettere fordi lyset passerer under og i sin tur er mer stilisert.

Stue med stort vindu, lent mot veggen sofa, stol og skap under

3. rundebords

Har ingen hjørner igjen et mer behagelig tempo (hvis barna hjemme, de er absolutt det beste alternativet) og synes å oppta mindre. To mini er bedre å sette en større bord: du kan flytte dem som du trenger.

4. Møbler med mer enn ett liv

Velg brikker som har mer enn ett bruk og kan tilpasses til forskjellige tider og behov. For eksempel, en sovesofa eller lav og lang, med puter, kan være en TV-kabinettet sete.

Hvit stue med store vinduer, to motstående sofaer og møbler under vinduet gang

5. stiliserte lamper

Både stående og desktop, opptar minimalt med plass og skape stemning. En annen idé? En strimmel av lysdioder for å belyse fra bakken vil føre til at veggen bort visuelt. Det fungerer.

6. Tepper som strekker

Hvis jorda er mørk dverg stuen. Dekk den med en lys farget teppe og tjene følelse av rom og lys. Vennligst velg den fra naturlige eller svært korte hår fiber vil være mye lettere å vedlikeholde.

lyse toner

 • Forene og hersk. Hvis du male dører og vegger samme kontinuitet mellom mellomrom og agrandarás bli opprettet.
 • kaldt kraner. Detaljer i hvitt, blått eller grønt vann vil luften friskhet og følelse.
 • Eller varme detaljer. Gule detaljer som puter, multiplisere lyset.

spisestue

7. En bank og seter

Endre stoler ved en bank garanti for suksess er hvis du ønsker å legge til sitteplasser. Hvis det er i "L" eller "U"I tillegg er de fleste av hjørnene, med stoler, ville være bortkastet.

8. Med lagringsplass

Hvis du velger en bank, kan du gjøre som en lagringsplass bunker inne. Du vil få mye ekstra lagringsplass.

Servering i stil matros åpent til stue med malte bjelker og en stor bank i U & quot; som

Når det er mulig, fjern dører. Hvis du lar lyset og ser sirkulere uhindret, vil du se en mye større plass enn det som er

9. lettere stoler

Avrundede, hvit eller danner fibre som savner lyset ved sitt nettverk. De okkuperer minst visuelt.

8. Vertikal magi

En villmarkspanel lamellene en stripete mønster ... Vertikal føre til at hjernen oppfatter de høyeste og større områder.

11. Kraften av et speil

Vet du ikke hvordan du kan dekorere veggen? Henge et speil. Hans refleksjon gjør rommet virke større og spretter tennes.

åpne til lounge på hvitt med fargerike stoler og stort speil ståplasser

12. Tabellen "forsvinner"

Det er styret som har samme farge som bakken og tynne ben. Hvis den er rund i formen vil dra nytte av enda mer plass.

barnehage

13. senger til toppen

På en vegg tre meter lang tog type kan du sette køyer med montert under. Hvis du har mindre meter, konvensjonelle plasser er et godt valg.

14. Et minimum veggkledningen

For å beskytte veggen fra å gni mot sengen, bare en malt eller Bolon socket. Du skal ikke stjele centimeter ut i verdensrommet, dekorere og gi varme til sengs området.

Barnas soverom med seng med skuffer og trille seng mot veggen og baseboard

15. hyller i hvert gap

Bruker plass over døren eller bak det, under vinduet eller på sengen for å installere hyller. De tar ikke opp visuelt og gir mye av seg selv for å spare.

16. Lagre bare det som er nødvendig

Barn vokser opp raskt. Sjekk ut klær ofte og bo alene med hva de vil. Dermed har du nok med et skap 120 cm bred og 40 cm dyp.

17. Skuffer med hjul

Under sengen er det et gap som kan gi mye lek. Ikke kast den! En idé: skuffer 80 cm dype. Hvis du velger hjul og transparente fronter vil være mer praktisk.

Barnas soverom med blå seng mot veggen med skuffer med glassfronter

18. Kurver og esker merket

De er grunnleggende. Barn har tusen leker og småting. theyre
å sortere det med kurver og bokser med etiketter eller tegninger. For = amplitude.

En praktisk studie

 • En ca 60 cm. Ideelt å ha en datamaskin og en bok under. 1 m lang tid vil være mer behagelig.
 • høy bibliotek. Med en bakgrunn på 30 cm vil være nok. Malt i samme farge som veggen, vil kamuflere.
 • Maleri magnet. Barn liker å dekorere veggene i hans studio. Male en vegg med magnetisk maling og kan henge sine plakater, bilder ... med enkle magneter.

kjøkken

19. Ta høyde

Moduler til taket lagring formere seg. Sett dem i en enkelt vegg for å fylle plassen eller ikke tomrom på kjøleskapet og på ovner kolonne.

20. skuffer i sokkelen

Er 10 til 15 cm som kan være svært nyttig. Lag en skuff i stedet for en enkel kontakt og holde alt du ikke bruker ofte for å unngå å måtte bøye ned mye: skuffer, søppelsekker, papirruller ... vil frigjøre skuffer.

Kjøkken med trebjelker og hvite tre kjøkkenskap, som jord

21. Hvit syn

Velg hvit eller glass alt er nivå Eye skap, klokke ... Plassen vil bli oppfattet mye bredere.

Unngå skyttere! Velge møbler eller uñero åpningstrykk blir jevne fronter gi mer amplitude

22. Limit materialer

Ikke bruk mer enn tre materialer. Det vil gi ensartethet og romfølelse. En perfekt kombinasjon? Tre, hvit og rustfritt stål.

Hvit kjøkken skap ccon vegg til tak og innebygd mikrobølgeovn og stekeovn

23. Elektriske totalt cm

En dobbel ovn er nok til å lage mat og frigjøre benkeplate 30 cm. Og oppvaskmaskin 40 cm 20 cm fremover skap.

24. Tre gode ideer til kontoret

 • Sett kurver på hyllene. Så du får en "cajonera" mer å redde fra duker dekket eller små kjøkkenutstyr. Velg kurver vegetabilsk fiber, er de veldig lett.
 • Minimal tabellen. En enkelt hylle 35 cm dyp x 60 cm brede og avføring. Det er alt du trenger å spise hver dag. Et annet alternativ? En sammenleggbar minimesa.
 • En hengeskap. På en vegg nær bordet, vil tjene for servise og slipp daglige kjøkkenskap. Hvis du ikke kan være alt holder bare hva frokost.

soverom

25. Riket Hvit

Ingen tvil: hvit er fargen for tak og vegger fordi bort og gjør rommet virke større. Og også det reflekterer 80% av lyset den mottar.

Soverom tomt med blind boksen i beige

26. Deler to i ett

Hvis du ikke passer nightstands, er et bredt hodegavl ideal. Med bare 20 cm dyp, og det vil støtte deg, og hvis du har 40 cm, kan brystet typen gjøre for å holde inne.

27.-eksisterende cabecero

Du kan ikke engang råd til en sengegavl? Sett tapet, tre vindsperre av -¡blanca - vegg seng eller dekorere med en tilpasset veggmaleri. Du vil kle rommet ubebodd eller bare en cm.

28. Vegg dirigibles

Tror ikke du bordet? Hengende lamper. Elastisk, kan du flytte når du ønsker å lese og bringe dem til veggen slik at de ikke forstyrrer når du ikke trenger.

Soverom mini i hvitt med malte bjelker og tre lamellene hodegjerde

29. persienner stedet for gardiner

Selv gardinene opptar plass når den ikke reserve meter. For å unngå dette, bet persienner. Velg hvit og en lett stoff, for eksempel en lin eller bomull.

30. Reduser trinnene

Hold 60 cm fri på begge sider av sengen, og ved foten, minst 80 cm. I front av skapet, for å åpne dører og skuffer, er det best å la det være minst 1 m fri.

En lett og sprek bad

 • Glassvegg. Transparent og med minimum profiler, strekker på badet fordi du kan se hele oppholdet.
 • Mini helse. Kompakte målte ca. 6 cm mindre frilly bunn og er lettere.
 • Mirror XL. Så stort som vil passe uten ramme.
 • nyttige alkover Dra nytte av innfelte beslag falske vegger for å lage hull i for å spare.