Hva vil Kardashian engasjere begge deler? Er det ved det punktet over og klebrig alt i ett hjørne av vår sjel i oss? Eller kanskje litt ond demon fra skulderen forteller oss: "Du skjønner, penger kan ikke kjøpe god smak". Uansett, hva om de har til å gjenkjenne denne berømte familien bærer ti år som viser livet sitt på TV. Det nærmeste til Alcantara familien har over dammen, kom igjen.

Galleri, 12 bilder
HJEMME KOURTNEY KARDASHIAN ... SISTER mest elegante

Men hvis du spør noen der ute som ønsker bekjenner sin virkelighet (selvfølgelig, selvfølgelig ...), men så alle er klar over på livet og røren av svært kjente søstre med navn som begynner med K og silhuetter at i noen tilfeller, de trosser tyngdeloven (og god smak).

wkardashians-04

Uansett, tilbake til hva som opptar oss er innredningen. Jeg har i dag gitt en omvisning i huset til den eldste søster, Kourtney, Kardashian minste gruppen ble publisert i American AD. Og det Kourt (slik at de kaller sine søstre) er lidenskapelig opptatt av design og dekorasjon og regnes som en ekspert på feltet. Faktisk er hun ansvarlig for interiøret i sine hjem og ofte råder resten av familien.

Derfor huset hans er ikke en frykt for skinn, klinkekuler og glitter (hjem ville daggry hennes mor, Kim). Helt motsatt. Det er store (mye), men det viser at hver brikke har blitt valgt med stor omhu, og ingenting er der ved en tilfeldighet. Bland gamle brikkene, tekstilkunst og lys i et hus, ikke glem, er i California der det er sommer nesten hele året.

Min favoritt rom i huset ditt? For kontoret som er montert Kourtney hjem for flott tregulv, en gigantisk lampe og, fremfor alt, ville en svart bilde på Mia Farrow og Frank Sinatra henge uten å tenke i min stue og hvitt. Illustrasjon Batman synes allerede for mye for min ydmyke bolig.

wkardashians-05

Og det er uten å avvike fra bassengområdet, giblets lenge ville jeg gjøre det, og kjøkkenet er drømmen for enhver cocinitas. Og det gir meg i nesen som Kourtney ikke gjør mye matlaging, selv om en erklært tilhenger av økologisk mat og pantry og kjøleskap ved siden av hverandre sikkert er full av øko mat.

Men i dette huset som virkelig er glade er de tre sønnene Kourtney har med Scott Disick (ikke lenger gå hjemme) fordi deres rommene er så perfekt som suckers eier: som Penelope, median, er tilholdsstedet en moderne prinsesse og Reign rommet, ser det lille huset som en dyrehage med begge fylt. Koutney omsorg ...

Relatert til denne artikkelen

Jennifer Lopez er ikke så klebrig

Sorpresaaa!

Jennifer Lopez er ikke så klebrig

Selv om forsikring der barna har det gøy på er i lekerommet. Den har alt: en gigantisk TV og gamle kinostoler, et batteri (slik at naboer Kourt har ingen landing), en skifer vegg, en dukke hus for nancys ... Og gardiner og stoler (design forsikring) i lyse rødt som jeg ville fjerne slik at barn ikke er begeistret over kontoen. Men hei, hvis du er lite og inviterer deg til å spille dette huset ville jeg slå meg med Loctite til dette rommet.

wkardashians-10

Ikke alt ville være bra ... også noen andre ting endres, hovedsakelig i stuen med både symmetri og grid spillet for meg personlig, meg litt svimmel. Less is more, kjære Kourt, jeg sa Konfucius arkitektur Mies van der Rohe, så slapp av.

Galleri, 12 bilder
HJEMME KOURTNEY KARDASHIAN ... SISTER mest elegante

Og sette noen andre, men vil også fjerne bildene som vår vertinne har headboard på veggen på rommet ditt. Ja, og hvem de er James Turrell men ikke gi meg roe jeg trenger å sengetid. Dersom det på slutten av Kardashian genet hadde han å demonstrere ...

Ønsker du å se flere kjendis hjem?

  • Meg Ryan leilighet i New Yorks Soho
  • den "hytte" Elsa Pataky og Chris Hemsworth (Thor for venner) i Malibu
  • Her har du flyttet Angelina Jolie etter skilsmisse
  • Sommeren hjemmet til Cindy Crawford alltid topp
  • Gulvet i den vakre Julia Roberts i Manhattan
  • Og mange flere i bloggen av Ms Termite
  • Jennifer Lopez viser oss hjemme som ikke er så klebrig