Har du studere eller jobbe? Liker du å skrive eller kunst lover DIY? Uansett hva du gjør, trenger du et hjørne hvor du har alt du trenger og være komfortabel. Ideer, det er mange. Her samler vi noen som vi elsker. Studere dem grundig. De er undervisning.

En studie høy

Det er fordi det er på loftet i en tosidig. Men også fordi det å ha en fungerende hjørnet og det er som å kjøpe en ny generasjon telefon.

Dusj og hvite stoler på loft med bibliotek og takvindu 00423711

Er dine fordeler? Er lyset fra himmelen. Takvinduet gir en perfekt overhead lys til å fungere fordi det imponerer. En XL tabellen. Wood er varm. Hvitt er lys. Beina ikke gidder å strekke på beina og har skuffer for kontorrekvisita. Og masse lagringsplass. Alle veggene er hyllene! Bøker, arkivskap ... her passer det hele tatt.

Komfortabel og lys 3 nøkler stylist

Galleri tre skrivebord med bokhylle og teppe 00423885

  1. Comfort. "Å lese eller skrive trenger ikke et stort bord. Ja, stol som er komfortabel, som dette, stoppede". Gaby Conde stylist.
  2. en Biblioteket er arbeid og gulv til tak. Og utnytter all plass. I dette tilfellet er også retranquea å integrere radiatoren.
  3. lett. Før reformen var dette en terrasse. Derfor har du så mye lys. "For å avgrense solen når man jobber, ingenting bedre enn noen justerbare persienner".

Benytte seg av hullene døde

En idé veldig dekorativt og samtidig ideell for bruk hver centimeter av ditt hjem. Med et bord og to hyller malt hvit DM, denne studien opptar bare 1 m2.

Som desktop og utstyrt med hvite skap 00436034

Både bordet og hyllene er tilpasset til kolonneveggen og de bruke den gjenværende dødt rom mellom denne og et kabinett enhet.

Hvis du har et antikt skrivebord ...

Du har alt. Fordi det er hva de har antikke møbler. De gir dekorative kategori til huset. Hva ser bra ut? Hvis du ikke vet hvordan å kombinere med andre møbler, se etter kontrast. Bland stiler (maksimalt to eller tre), slik at miljøet er en suksess. I galleriet finner du inspirasjon.

Relatert til denne artikkelen

Studien hjørnet av Instagramers at nettverket Petan

Shhh ... her er opprettet

Studien hjørnet av Instagramers at nettverket Petan

Er dere to deler?

En tabell i "L" Det er løsningen når du trenger en pult for to ... eller mer. Lent mot veggene og i rett vinkel, vil tabellen maksimere meter og vil frigjøre det sentrale rommet.

Tre skrivebord med bøker og ben, stoler Tolix og grønne veggen 00381247

Dette hjørnet har også en veldig god idé: bena er bøker. En i hver ende og en i hjørnet, dette med skuffer i stedet for hyller fordi det er vanskeligere å få tilgang til det.

inspirerende estilazo: 3 nøkler interiorista

samling pult og stol med Flexo fiber. Foran vinduet med gardiner og persienner og bokhandel som 00397863

  1. Skrive på et ikon. Jeanette Trensig dekoratør har skapt denne kreative hjørne med en klassisk amerikansk eik skrivebord, Becara, med skuffer på sidene og en sentral en, perfekt å ha alt i orden.
  2. Lagre til moderne. Ved siden av bordet, en hylle jern, veldig moderne, nesten minimalistiske linjer, kan lagre bøker, magasiner og personlige eiendeler.
  3. Opplyst av design. Hvis du ønsker en stilig flexo, ikke nøl: En Jieldé lampen aldri blir gamle. Metall, er dette malt i samme grønne som skapet.

Har du lyst til å se mer kreative hjørner? Delta i vår galleri og fortsetter å inspirere deg. Sørg for å finne at mer passer deg og din livsstil.

Galleri, 13 bilder
Kreative sider til arbeid (mye) bedre