In stap van winter naar lente een cyclische verandering wordt ervaren. Gedurende deze tijd is het gebruikelijk schoon en store alle elementen van het winterseizoen hoeft u niet tot volgend jaar, zoals dekens, tapijten, gordijnen ... Het is goed om deze tijd van verandering te nemen voor een energie renovatie van thuis met de hulp. deze Feng Shui energie reinigingen, ter voorkoming of ladingsdichtheid die mogelijk hebben gekocht ons huis ruimtes zijn altijd aanbevolen beide perioden van verandering als om kringlopen te sluiten en om nieuwe projecten te bevorderen.

Om een ​​kamer schoon te maken, kunt u deze tips volgens de principes van Feng Shui te volgen:

1. Zet uw huis

Controleer de conditie en de werking van beide faciliteiten en objecten, en alles wat kapot of beschadigd is te herstellen.

2. Orde en de nabijheid

De ideale plaats om elk object te slaan wordt zo dicht mogelijk te blijven waar het zich bevindt, of in een plaats die een vergelijkbare energie moet worden. Bijvoorbeeld, het is positief om de dekens in de kamer zelf te houden. Zal echter niet plaats ze in de hal, badkamer of kelder.

3. Vermijd kamers-opslag

Dat wil zeggen, die kamers die alleen worden gebruikt voor opslag. Alles wat je in te houden zal worden gedownload of worden geweekt stagnerende energie. De aanbeveling voor deze ruimten is om een ​​gebruik te vinden, waardoor ze niet steeds "vast" plaatsen. Daarom hoeft u geen gebruik maken van die ruimte die kan worden omgebouwd tot een lees- of ontspanning, in een gebied van ijzer, een naaiatelier of een speeltuin. In aanvulling op het revitaliseren van energie, zult u bruikbare ruimte in uw huis te krijgen.

Gallery, 10 foto's
CLEAN kracht van uw huis met de Feng Shui

4. Opslag ja, maar betekenisvolle

Bij het opslaan van voorwerpen onder het bed moet goed schoon en opgeruimd en houdt een relatie met deze: lakens, dekbedden, dekbedden .... Het is raadzaam om schoenen, bagage en elektrische apparaten te houden, alsook om het magnetisch veld verstoren, zijn geen objecten die betrekking hebben op de aard van de energie eigen slaapkamer (yin).

5. grondig

Een energieke zuivering gaat gepaard met een diepe fysieke reiniging, van binnen naar buiten: je moet beginnen aan de onderkant van zolders en kasten om te eindigen bij buiten- en oppervlakkig. Reiniging dient een mondiaal zijn, niet alleen dat het seizoen zelf. De tijd van het schoonmaken kan een levendige muziek te begeleiden bij uw stemming stijgen en trilt voor elke kamer in uw huis.

6. Alle a

Involucres wordt aanbevolen dat de leden van uw gezin in dit stadium van hernieuwbare energie, zodat iedereen die betrokken is herzien en fine-tuning van uw persoonlijke bezittingen. Het is belangrijk om de betekenis van de reiniging proces te begrijpen om positieve orde vinden, het gevoel deel uit van een verwerkingscyclus en sanitaire voorzieningen. Het proces is zeker veel effectiever indien vergezeld van bewustzijn en de bereidheid om te veranderen.

7. Sahumerio om schoon huis

Afgezien van de fysieke reiniging, moet ook een etherische reiniging uit te voeren. Om dit te doen, als je eenmaal hebt herschikt objecten en alles is schoon en netjes, kunt u overgaan tot een reinigende wierook of wierook. Deze, zijnde etherisch, schoon te maken wat niet is. U kunt de essentie u graag van deze reiniging uit te voeren kiest, wordt aanbevolen sandelhout, mirre en rozemarijn. Als je eenmaal voltooid sahumerio je moet alle ramen en deuren open voor een tijdje om alle energie-input stromen en verlengen van uw huis. Het is ook raadzaam om te openen en alle kranen een minuut om dit herstel te begeleiden. Vroeg de volgende dag wordt aanbevolen om opnieuw uit te voeren deze ventilatie om de schoonste lucht in de ochtend vast te leggen.

8. De perfecte afsluiting

Tot slot, om te herladen met positieve energie van uw huis, is het raadzaam om een ​​partij of feest met familie of vrienden te organiseren om het te vullen met vreugde. U kunt een lunch of diner te organiseren en omring jezelf met uw dierbaren om bij te dragen aan uw huis frisheid en vitaliteit.

Gallery, 10 foto's
CLEAN kracht van uw huis met de Feng Shui

Als u wilt begonnen stap voor stap in de wereld van Feng Shui krijgen hier zijn de sleutels tot beginners. Kijk eens hoe gemakkelijk het is om uw huis te vullen met positieve energie.