Zij zijn een van de beste opties voor de communicatie ruimten, visuele continuïteit en de doorgang van het licht tussen de kamers te promoten. Zonder te vergeten dat een schuifdeur levert tot 1,5 m2 extra vrije ruimte, omdat je niet nodig om elke deur te openen. Gebouwde modellen kunnen ook hefboom om de zijwanden meubels ondersteunt omdat de bladeren zijn verborgen in het frame.

Gallery, 12 foto's
SCHUIFDEUREN: zonder grenzen

De beste keuze voor elk huis

Van een enkele schuifdeur naar een dubbele standaard, één vouw- of XXL oplossingen ... Elke optie moet de beschikbare ruimte te passen. Of het nu gaat aaneengesloten, parallelle kamers, of als ze toegang tot de buitenwereld te hebben, is het belangrijk om de aard van de dia die het beste past bij onze behoeften te bestuderen en in overleg met een getrainde professional.

De beschikbare ruimte is bepalend bij het kiezen van een of het andere systeem. Derhalve grote openingen zijn ideaal schuifpanelen, die als verplaatsbare scheidingswanden of schuifdeuren dubbele deuren, wanneer de afmeting van de spleet is zeer groot (tussen 120-300 cm).

¿Deuren zicht of ingebed?

De eerste optie, waarbij de deur schuift parallel aan de muur, geen behoefte om te werken, lagere kosten, maar laat onbenutte die muur en leg het niet altijd mogelijk is. Van haar kant, de glijdende verzonken behoefte werk, vormen een met grotere financiële consequenties, maar optimaliseert de ruimte aan de muur en bieden verschillende oplossingen die iedere behoefte. U hoeft niet om twee parallelle wanden te creëren met een centrale gids die de deur op te lossen. Vandaag de deuren worden geplaatst tussen twee opeenvolgende gipsplaat of ingebed in een metalen frame dat wordt ingetrokken als wand.

Schuifdeuren in een keuken

Meer veiligheid, minder werk

Schuiven tussen gips en gipsplaat zijn de meest gebruikt omdat hoewel ze iets duurder, omvatten minder werk, minder uitvoeringstijd en "verdienen" ongeveer 7 cm dik totaal wand. Een frame voor stukadoors een glazen deur 80 x 210 cm, kost ongeveer 390 € in Kroon.

Gerelateerd aan dit artikel

Vermenigvuldigt de meter in uw huis met een slider

meer ruimte

Vermenigvuldigt de meter in uw huis met een slider

Materialen en kleuren maken het verschil

Het materiaal dat u kiest is afhankelijk van de behoeften van de ruimte en de gewenste esthetische (als we licht, privacy ... nodig). Het assortiment is breed: hout (dark "wegen" visueel, zodat als ze dezelfde kleur van de muur te delen, beter zal integreren), lak, glas (duurdere), met glazen panelen of gipsplaten als wat we zoeken is het effect van een schuifwand. In grote panelen zijn een optie en kristalhelder lakken.

Gallery, 12 foto's
SCHUIFDEUREN: zonder grenzen

Deuren voor moeilijke ruimtes

Voor elke behoefte aan te pakken, zijn er nieuwe mogelijkheden. Er is dus schuiven buitendeel met een minimum aluminium dat meer licht (Lumeal, Technal) te verschaffen. Er zijn modellen voor aangrenzende kamers (Scrigno) herbergt in dezelfde holle deuren van de beide kamers en er zijn volledig geïntegreerd in de wand (Orchidea, Maydisa) praktische structuren.