Met de eindeloze mogelijkheden hebben we ... en kies de kleur voor in de woonkamer brengt ons hoofd. Logisch: de muren zijn wijde omgeving, zodat een groot deel van de schijnwerpers lood. En ook de kleur heeft de mogelijkheid om direct te transformeren een ruimte: waardoor het lijkt veel breder, warm of koel, helder of verfijnd, bijvoorbeeld. Ja, alles hangt af van de kleur die je kiest, de combinatie van haar tonen, al was het maar we verf van de muren of het plafond ook ... Onze experts antwoord ons alle twijfels die ons overvallen aan de grote vraag te stellen: wat voor kleur ik schilder de woonkamer? Notes Ze weten veel!

Gallery, 9 foto's
What Colour SALON PINTO? EXPERTS REAGEREN

Hoeveel licht krijgt uw woonkamer en wat verlichting je hebt?

Ze breiden lichte tinten en donkere dwerg. Dat is de algemene regel, maar als je wilt ook warmte te verdienen moeten een stap verder gaan. Als u op zoek naar warmte wedden lichte kleuren als u veel licht en als je weinig, door intens te hebben. U zult warmte en harmonie te krijgen, "en Ibiza, witte huizen ondanks het feit dat veel licht of in het Engels, van intense kleuren, maar hebben weinig zon"Zegt Marta de la Torre interieur. "Soms pinten wit denken dat je gaat winnen licht, en je krijgt ijs".

Verlicht van onderen. Belén Campos adviseert ook schilderen met intense kleuren als u een laag licht, begeleidende lichten van de grond, "omdat het plafond te doden vloer kleuren en maken ze te verwelkomen".

De vloer en het plafond Ze hebben veel te zeggen!

bodem Idealiter kiest u een toon muur die in het bereik van deze, ook al is het donker en de lounge heeft weinig licht. "effect wordt gecreëerd &# 39; box&# 39; die zeer comfortabel, vooral als het maximum gelijk"Zegt Marta de la Torre.

00404541

dak Als uw verdieping heeft een normale hoogte, inzet voor de dezelfde kleur als de wand of een lichtere punt schilderen, volgens adviseert Laura Ehlis, om het gevoel van ruimte te besparen. Maar als de rest van het huis is wit, kies wit.

Het grote dilemma: welke kleur is beter af?

Belén Campos aanbevolen "een afspeellijst, een lijst van uw favoriete kleuren. Rood, blauw, beige ... kan zeer gevarieerd zijn".

¿Intense of niet? Wanneer u uw lijst kiezen, rekening houden met alle haar zachte -tonos assortiment, gemiddeld of intens van elk kleur- en blijf met degene die je meer van elke wilt.

Als je van lichte kleuren, de stenen en witte gaan nooit uit de mode. Media blauwe en grijze tinten zijn ook perfect

Maak kleur families. Denk andere kleuren die goed bij elke toon je hele afspeellijst en zien wat je net als de meeste of maakt u zich beter voelt.

Maak testen. Blijf niet met één zonder te proberen thuis. Schildert een schar van elke kleur in elk van de muren met verschillende lichtinval en zien hoe de kleur verandert op verschillende momenten van de dag. Net zo weet u wat is de kleur die beter past in uw woonkamer.

Wat doe ik met de deuren en ramen?

Je kunt ze te schilderen als de muur of markeer ze met een andere kleur. "Maar kies altijd een satijnen afwerking. Vergeet de heldere verf". Adviseert Marta de la Torre.

Als de muur donker, schilderij de houtwerk in een enigszins lichter dan de wand of witheid.

Als de muur helder of wit, Een goed idee is om te schilderen grijs of beige. Ook als je schildert de plint in dezelfde kleur (en trim, indien aanwezig) meer klaar zal zijn.

Als de kamer is klein Net als de muur te schilderen hen: u zult maken van de ruimte groter lijken.

Gallery, 9 foto's
What Colour SALON PINTO? EXPERTS REAGEREN

Ik val op: Welke andere kleuren die je draagt?

Denk tonen draperieën, gordijnen en accessoires zoals kussens of details. Kijk voor hen in kleuren die goed te combineren met de muur, maar draagt ​​bij aan hen een punt van contrast dus het is niet allemaal hetzelfde en zien eruit als een omgeving "vloer Toon".

¿Matte of satijn?

De afwerkingen zijn belangrijk, maar zo is de muur is perfect. Een goede stopverf is essentieel, zegt Belén Campos.

?? ondoorzichtige plastic. De afwerking is meer delicate en, omdat matte, geeft diepte. Maar als je grote muren of als een moderne inrichting, kunt u een matte glazuur water durven, dat is meer glanzend.

?? Satinados. Als u kinderen of huisdieren Misschien vindt u het praktischer om slijtage of vlekken schoon te maken op de muren hebben, we geadviseerd Laura Ehlis.

Hoe gaat het met uw meubels?

In het ideale geval maakt u een doek waarop de inrichting opvallen. De sfeer brengen kleur en ademen.

¿Clear delen? Het bereik van de keuze is breed. U kunt kiezen uit pastel kleuren, medium, intense ...

¿Dark stukken? Vergeet krachtig. Bijvoorbeeld, donkere houten meubels zijn geen vrienden chocoladebruin muren omdat alles pleisteren. "U kunt echter zand schilderij af te spelen op de muur en het maken van een latte, bijvoorbeeld"Het geeft ons een alternatief Belén Campos.

Welke stijl Tine salon?

Een klassieke kamer Ze gaan goed de steen, beige en grijs. En als het hoge plafonds en lijstwerk, kunt u durft met rode accenten en chocolade.

00349540

Een uitstekende salon lucht waar de meubels heeft een hoofdrol, krijgt u een heldere toon te perfectioneren. Maar hoeft niet wit zijn. U kunt een blauw, groen, licht grijs kiezen ...

Een huidige chatroom Ze past wit, blauw en grijs olie. Als het meubilair hebben zeer rechte lijnen kan elke kleur spelen.

Idealiter schilderen van de woonkamer in dezelfde orde van grootte als de rest van het huis. Gray, donkere en lichte kleuren is een favoriet

Durf: Wilt u meer kleur?

Er zijn gebieden die goed passen met lichte kleuren en intense kleuren ... zijn spectaculair!

?? Open. Zoals klaslokalen verbonden met de eetkamer en de keuken, loft. Vroeg intense kleuren op alle muren of iemand die niet worden verdund in het milieu.

??wanden "kracht". Baksteen of steen. Ze hebben zoveel aanwezigheid die moeten intense kleur te begeleiden. Kijk naar kleurkaarten en vrij kiezen.

Kleur trucs om de ruimte te verbreden

Je hoeft niet alle muren dezelfde kleur te schilderen. Belén Campos begaan twee aangrenzende muren geschilderd een donkerdere kleur en de andere twee een duidelijker. Als de muren zijn niet erg hoog, raden wij breed en twee kleuren verticale strepen omdat ze het verhogen van het plafond. Wil je meer ideeën? Marta de la Torre stelt verf in een neutrale toon en zet een punt van het groene water of hete roze op de eetkamer muur of een bank, neem kijk naar haar. Of verf een rechthoek van een contrasterende kleur op een muur om een ​​foto te zetten en meer hoogtepunt.

Uw woonkamer is mini? Speel verder met verf! Omdat je de perceptie van de ruimte met kleur kan veranderen en maken het kijken groter, breder ...

lounge moderne lijn met details in roze 1017x1280

Heeft u deze kamer te zien? We speelden met verschillende manieren om de plafonds en muren te schilderen, zodat u kunt zien hoe je alleen de kleur kan veranderen. Bredere, breder en helderder ... Kijk hier, zal u verrassen!