Open up game! Wat gaat dit deco 2017 op de grond te nemen? Wie beter om onze twijfels weg te nemen dat de experts uit de industrie, altijd aandacht voor de trends zien op beurzen, magazines, websites, catalogi ... Van hun antwoorden 10 Trends alles wijst erop dat ze zullen Petar hebben genomen.

Naturalness boven alles

Isabel Escauriaza van EBOM

Isabel is duidelijk: "als ik had om te verblijven met een van de vele trends, zou dit de natuurlijke stijl en binnenshuis relaxed zijn. Hoewel het een veelzijdig concept en de vele varianten is natuurlijke stijl kenmerkt zich door het breken van stijfheid overmatig berekend sets, voor het verstrekken van eclecticisme frisheid en omgevingen"Zegt de auteur van EBOM. U kunt de sfeer dat deze trend in de galerie belichaamt zien.

Gallery, 10 foto's
2017 DECO TRENDS experts

Binnenlandse Zaken op zoek naar warmte en aansluiting op ons huis

Mäinities

"Deze 2017 brengt totaal anders dan wat we gewend waren in de afgelopen seizoenen voorstellen. de &# 39; het totaal aantal witte&# 39; Hij is aan het verdwijnen, om plaats te maken meer sobere en intieme ruimtes. De nieuwe catalogi zijn weddenschappen op de muren donkere kleuren, vooral groen en blauw grijs (zelfs betegelde keuken en badkamer), gecombineerd met houten meubilair en zwart ijzer afwerking", Legt Laura en Barbara Mäinities. We zeggen dat te neutraliseren de sterkte van deze kleuren en materialen is inzetten op het glas, voor bedrukte stoffen en zachte kleuren en vooral, winnen sterkte-elementen met betrekking tot natuur en vegetatie.

Haak, tricot, punt ... opnieuw!

RdeRoom

3.Habitación kind in roze tinten met poef tricot-00.443.141

Het begon met een aantal haken voor opknoping potten en zich heeft verspreid naar andere decoratieve voorwerpen. "Haak is going strong en zal zeer aanwezig in onze huizen dit seizoen. Laatkomers zijn decoratieve muur opknoping haken, hangmatten en kussens", Zegt Sandra en Rebecca RdeRoom. Als een nieuwigheid, de gebreide delen omvatten verschillende texturen, verschillende menging in een enkelstrengs product, franjes en kwastjes. "Dit alles zonder te vergeten de poefs, geherinterpreteerd in trendy kleuren zoals munt of Burgundi"Zij concluderen.

Niet één, niet twee ... maar drie!

Dröm Living

  • Rustiek Engels: Laura Navarro, creatief directeur van Dröm Living, zegt dat is een combinatie van industriële elementen met een vleugje galmurosos altijd actief naar een omgeving die opzichtige creëren.
  • Colonial: looooong kleur en patroon. Het is de stijl die is voorzien van gerestaureerde antieke stukken (zoals de meeste historische emit beter) maar lijken slechts sporadisch in lichte ruimtes met etnische invloeden.
  • Mannen, niet alleen mannen: The loft appartementen, die de levensstijl van de bewoners te verzenden zijn de standaard van deze stroom. edele materialen gemengd met ijzer en beton praktische mensen.

Dröm living - trends

Infographics van de studie Dröm Living

Het wordt het jaar van Slow Ontwerp ben

Susanna Kinderbedjes

Het interieur is zeer duidelijk: "Wij zijn van mening dat ontwerp moet tijdloos zijn en moet in staat zijn om te bewegen, tijd doorbrengen pass. Hoe krijgen we het? Op zoek naar die verbinding van mensen met hun omgeving door middel van ontwerpen die zijn gemaakt met liefde en respect voor het milieu, de tradities van het vaartuig te herstellen, keramiek, esparto, textiel ... het gevoel dat elk object is trouw aan uzelf en onze manier van zijn".

2017 zal een jaar zijn &# 39; eco groen&# 39;

Três Studio

8.Telas met verschillende natuurlijke kleuren en gebloemde 00.427.729 O

Dit jaar is de eco-trend is krachtig. "Natuurlijke materialen, groen en plantaardige prints, tropische, zullen alle ruimten overstromen voorwaarde dat evenwicht dat we graag tussen casual en verfijnde", Três voorspellen van Studio. Ook de texturen van verschillende stoffen zoals linnen, rotan, katoen- en handwerk zal een grote rol spelen in het decor.

Velvet return

Beatriz Atienza Mijn huis is niet poppen

Velvet hard en, bovenal, het dragen van banken en fauteuils. In elke kleur en elke vorm en ontwerp, dit soort stof geeft een zeer elegante en smakelijke tweeledig typische aanraking ontspannen. "Het is ideaal om te combineren met mooie materialen, zoals marmer en metalen (koper, messing ..) en de meest opvallende tinten combineert perfect met eigentijds meubilair en decorstukken"Kwalificeert Beatriz.

Een nieuwe visie voor materialen die

María Marcet eerste Transit

"Het mengsel van kleuren en afwerkingen is door het gebruik van bepaalde bouwmaterialen, de grote trend van dit jaar"Zegt Maria. Marmer, graniet en terrazzo terugkeren zelfs onder een stroom nieuwe visie die streeft ernaar alle decoratieve mogelijkheden te promoten. "In dit opzicht voel ik speciale toewijding aan het werk van de ontwerpstudio Fiona Lynch, die gemengd en zelfs allerlei materialen overlappen in hetzelfde stuk van het meubilair, het opnemen van messing afwerking, hout of leer"Hij concludeert.

Trend: niet de neiging

  • Barbara Aurell of Space: Mijn neiging is om geen trend, wedden op de persoonlijkheid van elke klant, eclecticisme te hebben en durven te gaan als u zin ​​teller. Wees origineel en onderscheiden zich met houding en van een zeer menselijke en persoonlijke visie. Ik denk dat als die ideaal van wit en van daar naar je eigen universum te creëren.
  • EMMME studio: Hoewel het lijkt tegenstrijdig zijn van mening dat de trend voor deze 2017 is niet om rages volgen. Dat wil zeggen, Nordic zal niet, noch de industrie, noch de Sabby-stijl chic ... maar het mengsel van allemaal aangepast aan wie leeft. Prima aanpassen, vlucht opgericht, omringen ons met dingen die we echt nodig hebben en het elimineren van de overbodig.

Gallery, 10 foto's
2017 DECO TRENDS experts

Voert de galerij en ontdek de omgeving en top voorstellen voor deze 2017. Als u deelneemt aan deze trends, uw huis zal niet alleen de laatste zijn, maar zal meer comfortabel, elegant en milieuvriendelijk zijn.