Hoewel de aandacht die het verdient is niet altijd te dragen, de salontafel is een stuk dat veel speling geeft. In aanvulling op de hal te versieren, kan je helpen besparen magazines, kussens en plaids of het organiseren van zo klein als afstandsbedieningen of decoratieve details. Wilt u meer redenen om meer bekendheid te geven? We hebben veel!

Gallery, 9 foto's
HOE te versieren (en roven) de salontafel

Om te beginnen, moeten we de juiste tafel te kiezen. Het moet voorzien zijn van maatregelen van levensonderhoud en de grootte en de hoogte van de bank: ze vormen een fijne laan paar. Als natuurlijk hout, zal deze warmte te bieden; in wit licht; industriële lucht, karakter. Vanaf hier heb je de behoeften van optellen. U wilt een lagere plank hebben? Misschien heb je liever lades te slaan dingen zonder ze te laten in zicht?

Witte keramische vazen ​​kraakte met groene planten en houten dienblad met gekleurde kaarsen

Eenmaal geselecteerd, ga dan naar detail. Ten eerste, organiseert de top. Als u wilt kleine voorwerpen op de top, is het het beste om te groeperen in de laden zodat het lijkt netter. Kaarsen, sommige bloemen ... Ga het vormgeven van het proberen om alle objecten te passen, met name voor hun kleuren en materialen. Maar pas op, niet overdrijven! De salontafel is geen catchall. Als u een lagere plat, dan manden zal u helpen om alles te krijgen op zijn plaats en ook visuele orde te scheppen.