¿Jaloezieën of gordijnen? Hoe katoen, linnen, zijde ...? Dit is een belangrijke beslissing, zowel decoratief als praktische redenen. Hier zijn enkele tips over stoffen, maten en combinaties om de laatste te zijn en niet te verliezen licht, het verkrijgen van intimiteit.

Black + White

De stylisten Het kabinet deze formule (witste wit gordijn blind) van toepassing altijd willen ze een ruimte te transformeren. Het past alle stijlen, en het is als een focus die al het licht opvangt. Het werkt altijd!

Wees gul met lange

Om de ideale lengte van uw gordijn vinden voegt 25 cm aan de hoogte van het venster. U weet dat in het kabinet dus ... we willen, ondersteund op de vloer. Maak gordijnen te markeren, de stof ziet er lekker en de sfeer, veel meer elegant.

00426470

Gordijn en valt linnen: Een duo onfeilbaar

De truc om het maken van deze combinatie praktijk is om een ​​lichte schaduw stof, type of voile vlas, licht van kleur te kiezen, waardoor de doorgang van licht zonder problemen. U vindt de ramen met dubbel stijl te kleden zonder in te boeten duidelijkheid of de privacy.

Speciale gordijnen, alleen ramen

Een van de ramen. Ze zijn zeer comfortabel in balkon, want je kunt openen en sluiten zonder lasten. Zij gedekt met stang aan de uiteinden van de kristallen en neer of -tot top- alleen. Past toepassingen doek, parel knoppen of een lint van hetzelfde materiaal dat ook verzamelt het gordijn.

Neem ze mee naar het plafond ...

En uw raam kijken groter. Zo makkelijk. Als u niet wilt dat de klassieke oogjes of ringen, maakt gebruik van de klittenband. U kunt het zelf doen: naai een klittenband aan de rand van het gordijn en raakt een andere muur. ook ideaal voor lichte gordijnen.

Combineert en win. Er zijn gordijnen die verkocht reeds gemaakt zijn en je hoeft alleen de bass te doen, zelfs zonder het naaien, met zelfklevende strips.

00426453 OKies de meest lichtgevende stoffen

  • zijden stoffen, zeer helder, elegant en delicaat. De glanzende afwerking en reflexen te creëren romantische en verfijnde omgevingen. Kijk uit! Direct kan zonlicht "brand ze" en verkleuren. Waarom zou de forres.
  • Linos, natuurlijke en maten XL afwerkingen worden uitgevoerd. Er zijn min of meer open frame, dunne, dikke garens, ... er subtiele motieven linnen met een breedte van 280 cm (140 cm gebruikelijk). Dit maakt het mogelijk het gebouw valt zonder toevoeging van doeken.
  • Algodones, een SUV voor elk soort gordijn. Voor dampvormige en beweging valt, kiest een dunne katoenen, lichtgewicht frame, dat minder "strak" en het heeft meer bewegen.

Verlengt en versieren

Hebt u waste de gordijnen en nu korte val je? Maak je geen zorgen: alleen maar om ze van een kop of, zo u wilt, de veiling met een rok.

Fabric. U kunt hetzelfde weefsel, maar meer body te selecteren of om een ​​stof te kiezen met meer gewicht, zoals een fluweel.

Kleur. Het is moeilijk om de exacte schaduw weefsel van uw gordijnen te vinden. Kies een donkerdere kleur.

Gallery, 12 foto's
KIES (Y Acierta) Gordijnen voor uw DROOMHUIS

Hoe kan ik hangen?

bars. Ze zijn eenvoudig te installeren, decoratieve (er zijn vele materialen en afwerkingen) en je kunt verlengen bij beetje: gewoon de eindstukken en ... nieuwe bar veranderen!

Galeries en rails. Zijn geïntegreerd in het dak, kunt u beter beheer van grote gordijnen en geven een meer eigentijdse uitstraling. Om het mechanisme te verbergen, vul ze met een galerie of kroonlijst: het zal blijken dat de gordijnen op te hangen aan het plafond.