Twee eenvoudige en onfeilbare toetsen die u moet nemen tegen de nominale waarde: Als de kamer is klein, de stoffen zijn lichter, hoe beter. En als je licht, helder, lange tonen nodig hebben. Maar er zijn nog meer details die wetenswaardigheden te kiezen en slagen in uw keuze zijn.

Hoeveel meter stof nodig?

Het hangt van de grootte van het venster en de breedte van de gekozen stof. Meet de breedte van het venster en vermenigvuldigen met 2,5. Dus, je weet dat je meter nodig breed. Dan delen door de breedte van het weefsel om te weten hoeveel vellen doek je nodig hebt. En hoog? Meet de hoogte van het venster: Factor in 50 cm voor lage en de leader en 15 cm langer voor het aandrijven van iets. Om de totale meter te vinden, vermenigvuldig de twee resultaten.

Hoekkamer met chaiselongue en combinatie van Estor meer schaduw

Win privacy en verheldert tegelijk

Kies gauzy stoffen vallen in het wit. Als WORDT crème, je de warmte vermenigvuldigen. Katoen en linnen zijn open weefsel die meer transparantie te geven en laten in het licht. Andere opties: chiffons, voiles en organza. Als u wilt privacy te krijgen, kiest tafzijde of chenille.

Falls, de veilige gok dat nooit oud

Ze passen zich aan alle soorten ramen. Idealiter, balkon of ramen zijn, van het bereiken van de grond, omdat het effect ervan is veel meer elegant. Als het gaan knipperen veruit de meest comfortabele is de gordijnrail of de bar en ringen. Als u op zoek bent naar winst breedte afgezien van stoffen die u hebben geadviseerd, een truc is dat het gordijn maken het venster groter lijkt. Hoe? Het plaatsen van de bar net onder het plafond en de muur tot muur, dus het zal lijken op een groot raam te verbergen. Het werkt ook met dezelfde kleur als de muur. En als je meer wilt intimiteit, betrokkenheid dubbele gordijnen te winnen.

Blinds, kleine ramen of meubilair

Ze zijn ook perfect voor onregelmatige vensters rotondes of galeries. Om dit te doen, zal je ze nodig hebt als en tip: installeer ze goed afgedekt, zodat ze geen problemen te uploaden en downloaden te geven. En beter dan een groot aantal op een comfortabelere manier. Vandaag slagen soort paqueto blinds, omdat die niet van staaf, zijn veel praktischer bij het wassen. Voor het maken daarvan, idealiter Gebruik glad garenweefsel want als het te stijf is, niet en verzameld met dit systeem golven. U kunt ze combineren met dalingen van de grote ramen of schuifdeuren.

Gallery, 7 foto's
Twijfel niet aan! WEDSTRIJDEN met Schaduwen

Screens, bezetten weinig ... en helpen redden!

Ze zijn kameleons, omdat ze zich aanpassen aan allerlei decoraties, maar om beter passen in bestaande omgevingen, keukens en badkamers, en kleine ruimtes waar valt en nemen te veel. Het weefsel, vervaardigd uit vezeldraden PVC gecoate glas niet vervormd of verkleurd door zon en voldoende vochtige doek. Bovendien sloot ze doorgelaten tussen 50 en 100% meer licht dan een conventionele jaloezie. En last but not least, stellen ons in staat om te besparen tot 34% airconditioning of verwarming. Bij de keuze van de stof, kunt u kiezen voor meer of minder dik.