Elk jaar, tegen het einde van december, professionals op het gebied van mode, interieur, decoratie en de algehele ontwerp is uw weddenschappen. Wat zal de kleur van het jaar? Blauw, oranje ... misschien geel? No. Ditmaal volgens Pantone kleur van het jaar is het groen. Wij vertalen: groen gebladerte. Oke, is dat niet wat je zegt Pantone moet gaan naar de mis, maar na verloop van tijd is een instelling in een kwestie van kleur geworden. En dat, weet nog veel ...

Groen: meer dan groen

Met zijn frisse en verkwikkende met spatten van geel groen, de kleur groen Greenery 2017 staat symbool voor een nieuw begin. De letterlijke vertaling: gebladerte. En als zodanig: Deze toon doet denken aan de vroege dagen van de lente, wanneer de natuur ontwaakt en herleeft na lethargie.

Pantone-kleuren van het jaar Greenery assemblage

Dat is wanneer de buitenste weer tot leven, om de protagonisten worden. En vul onze longen met zuurstof.

Maar laten we samenvatten: Wat zijn Pantone-kleuren?

Voor degenen die niet weten, Pantone of PMS (Pantone Matching System) is een systeem van identificatie en kleurcodering zo gemaakt dat de wereld van grafische kunst dispusiera een gemeenschappelijke en gestandaardiseerde kleur gids. Op deze manier iedereen die betrokken is in de grafische deel van een product of dienst kan weten wat precies de kleuren gekozen, met geen marge voor mogelijke bug zonder verrassingen!

Gallery, 26 foto's
WAAROM DIT ALLES 2017 groen wordt?

Waarom is het wachtte de aankondiging van de kleur van het jaar?

Omdat uw keuze verder gaat dan louter cosmetisch probleem. Pantone-kleuren van het jaar is een symbool geworden. Een kleur vast te leggen wat er gebeurt om ons heen en een uiting van een stemming en een globale houding. De wereld van kunst en design zijn een middel om ons leven te verbeteren, en door middel van deze kleur en de betekenis ervan is bedoeld om de houding van hoop en frisheid verschuiven naar onze huizen, onze ruimtes, ons leven in het algemeen.

Decoreren met groen

Groen is een van de favorieten in andere ruimten, het versterkt hun eigen nuances van de natuur. In het interieur is een kleur die ook biedt vele mogelijkheden. Is verfrissend, envelop en heeft ook een rustgevende psychologisch effect. Voor groen, met accenten van geel, ook zeer helder, perfect voor elk seizoen.

Woonkamer met groene en grijze muur en houten parket clara_421417 O

Combineer en win!

Als u wilt uw huis ziet er veel helderder, zeker de beste medeavonturiers Green Greenery zijn wit en geel. In combinatie met wit contrast zal veel aantrekkelijker, maar met gele krijgen groter gevoel van warmte. Aardetinten en bruin zijn ook perfect bondgenoten, vooral in natuurlijke materialen zoals hout en plantaardige vezels, omdat ze zeer gastvrije sfeer te creëren met een rustieke, traditionele uitstraling. Als u liever de delicate en romantische ruimtes, combineren met lichtroze of oudroze; en als je op zoek bent naar meer rust, grijze tinten zijn de beste keuze, maar probeer niet te misbruiken als u niet wilt dat het te saai kijken en voeg witte of gele accenten.

Gallery, 26 foto's
WAAROM DIT ALLES 2017 groen wordt?

Pantone-kleuren van het voorgaande jaar

Green Greenery heeft overgenomen 2016 kleur: roze kwarts, die een groot succes vooral in de mode en uitzonderlijk mede-starred met Blue Serenity was.

PANTONE-kleuren

In 2015 was het de beurt van Marsala, een intense rode wijn die de catwalks binnengevallen en werd de favoriete lippenstift kleur die winter. Radiant, magische en betoverende orchidee regeerde tijdens 2014 voorafgegaan smaragdgroen in 2013 die op hun beurt, opgelucht de Tangerine Tango, een verleidelijke en opvallende oranje die we wonnen in 2012.

Dus vergeet niet, je geest in groen, want als de lente komt, de natuur en we zullen worden binnengevallen en geboeid door het decor en mode dankzij Pantone-kleuren van het jaar. En vergeet niet de foto gallery: je zult veel inspiratie te vinden om deze kleur toe te voegen aan uw interieur. U kiest zelf de dosis!