Als u denkt over het renoveren van uw slaapkamer, in dit artikel vindt u goede ideeën om u te inspireren vinden. Alle stijlen en ruimtes hebben hun oplossing. Voert de galerie en op zoek naar degene die je wilt en je past.

Een klassiek

Klassieke meubelen heeft iets unieks: ze zijn tijdloos. Het hangt allemaal af van de andere stukken, prints en details waarmee het te combineren. Als u al meubels hebben in deze stijl, hoeft u niet om ze te veranderen: decaparlos kan schilderen ze of ze een nieuwe look te geven. Het volstaat om de textiel- en sommige details, zoals lampen en vazen ​​te vernieuwen om uw slaapkamer eruit als een ander.

De ¿kleine slaapkamer? We trucs:

  • Hoofdeinde werken: op maat, waarbij elke centimeter van muur tot muur en omvatten verzonken richel en nachtkastjes.
  • Bajoventana banken: zelfs ondiep, ze zijn perfect als descalzador ook laden of extra gaten opslag omvatten
  • wit: White visueel breidt de vox populi is. Maar dat betekent niet dat je hoeft te doen van de kleur op de muren. Op zoek naar een zachte toon en maakt gebruik van de witte stukken zoals textiel en stoeprand, een zitzak of nachtkastjes en hoofdeinde.

behang

Enkele jaren geleden het behang terug verblijven. Het is geen modegril, helemaal niet. En vandaag kunnen we ontwerpen voor elk wat wils te vinden: modern, klassiek, geometrisch, bloemen ... Als je niet de muren durven behangen, gebruik het alleen in het hoofdeinde aan bekendheid toe te voegen. Laat u inspireren door uw kleuren van textiel en andere stukken of omgekeerd te kiezen, als u al naar wens, op zoek naar een rol die de kleuren die de overhand hebben in uw slaapkamer weerspiegelt.

Slaapkamer behang met bloemenmotieven

Desnúdalo ... en kleed hem!

Aldus dergelijke. Misschien moet u uw slaapkamer een volledige verandering van garderobe. Je bent zo gewend geraakt aan het zien in deze kleuren en deze stoffen om na te denken over anderen geeft te denken. Aarzel niet: verander de gordijnen, kiest nieuwe bedden en je hebt om lagen en lagen toe te voegen aan die raken zo lekker te krijgen. De sleutel: kies voor textiel dat te combineren. In de eerste plaats denken aan een neutrale dat de basis zal worden, op het doek, en kies een andere kleur als de hoofdpersoon, afwisselend verschillende tonen zodat het lijkt meer harmonieuze.

Gallery, 23 foto's
En de winnaar is VERANDEREN LOOK ... de slaapkamer!

In de galerie vindt u veel inspiratie, met slaapkamers waar fantastisch interoristas deze en andere onfeilbare trucs hebben geïmplementeerd vinden. Enamorórate je look en uw slaapkamer weer te veranderen.