Rages komen en gaan. Sommige gaan door meer pijn en anderen met meer glorie. En een paar bevoorrechte besluit te blijven. Nou, dit is het geval van mosterd kleur, al wees hij manieren om een ​​paar jaar en dit 2016 heeft alle complexe barsten als een orkaan in de ramen van de mode en decoratie geleden verwijderd. De sanbenito van pech dat zowel hij wijt de gele lijkt te zijn doorgedrongen fashionista, coolhunters trends en goeroes, die hun onvoorwaardelijke liefde deze kleur hebben verklaard. De mosterd is still going strong, dus neem nota van deze trend: we u vertellen hoe te combineren om te raken.

Afhankelijk van de kleur dat u de mosterd te combineren, zal het leven vullen verlichten of te pacificeren

Mosterd duurt een beetje bruin en goud, dus het is een warme kleur, helder, maar niet zo helder als de geel-en vrolijk. Maar tegelijkertijd is het onbezonnen, zeer intens en met een vintage tint. In feite is de mosterd was een kleur erg in de mode in de jaren '70&# 39; s.

Slaapkamer op zolder met houten muren wit geschilderd

Matiging is elegant en verfijnd, maar vanwege zijn grote visuele kracht moet niet misbruiken, want het kan verzadigen en maken decoraties "zwaar" of barok. Afhankelijk van hoe durf je bent, kunt u kiezen voor kleine biljetten van kleuren in de details of accessoires of zet hem in de schijnwerpers, het schilderen van een muur van deze kleur, bijvoorbeeld.

Gallery, 11 foto's
Schrijf NEEMT The Mustard! DARE en zet je HUIS TE DUREN

Hoe correct te combineren

  • Kleuren. Het ziet er goed met wit, grijs in al zijn schakeringen, room, en bruine land, evenals marineblauw en zelfs zwart (als u een zeer scherp contrast wilt), groen of granaat.
  • Effect. Als u meer wilt leven en beweging versierd met mosterd ruimte te geven, is het het beste om te kiezen voor felgekleurde accessoires en kleurrijk. Durf met enkele strepen en, waarom niet, bloemen. Bijvoorbeeld, in kwadranten van bed, gekleed in een mosterd plaid, zal de meest interessante en elegant geheel te maken.
  • Furniture. Het zal leiden tot grote kracht contrasteert met meubels uit honing tonen om donkerder.

Nu je weet hoe te combineren, geef nadere informatie (of niet zo details) van deze kleur in te voeren in uw huis als u wilt dat de laatste zijn. En het is dat de mosterd nog steeds touw en de 2017 muuucho over te praten. Doe mee aan de mosterd!

Gallery, 11 foto's
Schrijf NEEMT The Mustard! DARE en zet je HUIS TE DUREN