Prioriteiten stellen uw behoeften, veranderingen te beperken en zorgvuldig kiezen van de materialen zijn de stappen die de kosten van de hervorming zal maken. We leggen uit wat te overwegen en presenteren u met drie opties om uw keuken te zetten op basis van uw budget.

Praktisch en afgestemd op uw wensen

Hervorming van de keuken tegen een goede prijs mogelijk te maken. Het geheim is om een ​​sterke en zuinige materialen (zoals steengoed coating, laminaat aanrecht of laminaat kasten) te kiezen en na te denken over uw behoeften. Bijvoorbeeld, huishoudelijke apparaten: Gaat u echt om de oven met zo veel functies gebruiken? Daarom, alvorens de keuken "upside down" na te denken over wat je nodig hebt en waar u kunt besparen. Wanneer u besluit dat u kunt toevlucht nemen tot online bedrijven zoals Ikea planners (www.ikea.es/planificadores) of The Singular Kitchen (www.comparatucocina.com) tot uw beschikking. Het is een goede manier om de mogelijkheden van elk verspreidorgaan, evenals combinaties van materialen zien. Over het algemeen modulaire keukens, zoals Scavolini, zijn ook een goede keuze. Als ondanks het feit dat een beperkt budget niet willen opgeven bepaalde dingen, kunt u materialen te combineren. Bijvoorbeeld, kunt u van plan bent de gehard glas kasten hoog en laag laminaat of laminaat, zoals Doimo. En je kunt een hoge richel Silestone uitsluitend plaats in het kookgedeelte en lagere put (of niet om het te zetten) in de rest.

De zwaarste materialen

In de keuken moet je je laat leiden door esthetiek, maar vooral praktisch. Steengoed is een van de beste alternatieven voor de grond. Het oppervlak is in staat om alle soorten afwerkingen (hout, marmer, leisteen) en ook na te bootsen duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, heeft een zeer redelijke prijs. De teller heeft ook veel van slijtage. Gelaagd zijn de meest economische. Maar als je kunt, investeren in een graniet. Het is erg moeilijk en er is een breed scala van modellen voorbij de klassieke gevlekte grijs. 

Investeren in faciliteiten en materialen

Met een beetje meer dan de begroting de moeite waard, mid-priced materialen en toestellen met meer mogelijkheden voor uw keuken plus het beeld wijzigen, u het leven gemakkelijker te maken. Het is tijd om meer aandacht te besteden aan werkbladen en vloeren, die het karakter van een keuken grotendeels te definiëren. Ook wedden op efficiëntere technologie en zorg de meest "eco" deel.

In de huidige keukens microcemento (ongeveer 80 € / m2) is een goed alternatief voor het coaten van de vloer en aanrecht. Het voordeel is dat bovenop het bestaande oppervlak zetten zonder de voorafgaande coating, waardoor de kosten verlaagt en vermindert de duur van de werkzaamheden. Meestal ongeveer drie dagen nodig zijn om opeenvolgende lagen toe te passen. Een andere optie is om te gaan voor natuursteen zoals marmer. Het is een veilige gok in de keuken, als je een goede waterdicht behandeling zal duren in goede staat voor vele jaren. Met betrekking tot de kasten, kunt u kiezen voor hoge druk laminaten, dikker en polyurethanen postformados.También randen gedrukt op een MDF-plaat of bedekt fronten met (zeer geaderde bovenste laag van tropisch hout en intense kleuren ). Aan de binnenkant, grote laden, gecompartimenteerd en goed uitgerust, nemen meer van uw ruimte. En verwijderbare oplossingen, zoals Arrital Cucine, profiteren van ontoegankelijke plaatsen.