De donkere muren granaten en dwerggroei de slaapkamer en ze waren niet ontspannen (zoals je kunt zien in de fotogalerij). Daarom hebben we in crème geschilderd en de kamer is gegroeid en kreeg helderheid. Nieuwe linnen gordijnen, lichter dan fluweel, zijn ook voorstander van de toetreding van licht. "Cover" het donker parket hebben een beige wollen tapijt aan de voet van het bed geplaatst. En we gerenoveerd de meubels, het vervangen van de zwarte witte hoofdeinde. De tabel, die donkere, lage en onpraktisch was, is veranderd door een minicómoda. Tot slot hebben we een vleugje frisheid naar bed met een hemelse kussens gegeven.

Gallery, 10 foto's
DE KRACHT VAN STOFFEN: een slaapkamer, zes sorteringen

Zodra deze eerste stap, is het tijd om onze bijzondere beginnen &# 39; wanneer Pretty Woman&# 39;, het veranderen van je garderobe deze slaapkamer spelen met beddengoed om hun perfecte outfits te vinden. Roze of blauw beter? Zou u een vintage touch toe te voegen? Laten we de bloemen niet vergeten! En ja, het zetten en verwijderen, we hebben vijf verschillende looks: romantisch, vers, delicate ...

Een lichte bed, mosterd en grijs

Detail van bed met kussens en beddengoed in de kleuren mosterd en grijs

Als u wilt om een ​​kleur te benadrukken, plaats hem op een witte ondergrond. In de foto die u ziet in de afbeelding galerie, mosterd toon plaid en kussens (van Filocolore) wordt intenser en licht op de mouw en witte kwadranten. De contrapunt zet de deken (La Maison) en printen, grijs kussen, waardoor het "effect" gouden fluwelen kwalificeren en geef elegantie.

Zoet en verfijnd, grijs en mauve

Detail van bed met kussens en beddengoed in mauve tinten

Mauves en grijs passen goed samen en in combinatie met wit bed sloeg een romantische en een warm licht. U kunt de afbeelding in onze galerie te zien. We zetten de grijze kwadranten (La Maison) aan de basis en top mauve kussens combineren vlakte en afgedrukt (Zara Home). De warmste notitie zet mohair deken.

Een natuurlijke bed, pastel


Detail van bed met kussens en beddengoed in pastelkleuren

Een roze lakens, een plaid tegel (van Filocolore) en gedessineerde kussens groen (Pepe Peñalver) en pastel blauw. Ze lijken vele kleuren, niet? Maar het resultaat is evenwichtig en natuurlijk. Kijk naar de afbeeldingengalerij en neem het op de afdrukken op voorwaarde dat hun kleuren passen bij de rest van de stoffen. Tip: Gebruik ze niet in grotere kussens.

Gallery, 10 foto's
DE KRACHT VAN STOFFEN: een slaapkamer, zes sorteringen

Fris en zeer licht, in roze en blauw

Detail van bed met kussens en beddengoed in roze en blauw

Blauwe stoffen zijn ideaal voor de slaapkamer: geef frisheid en zijn ontspannen. Hier hebben we de "koude" van hemelse roze kussens met anderen (al La Maison), die een warme en delicate briefje verduidelijkt. Allen zijn flanellen doek soft touch die ook licht reflecteert. La Maison roze plaid en gestreepte kussen Corium House.

Een serene en ontspannen slaapkamer in het blauw

Slaapkamer met een bank aan de voet van het bed en blauwe plaid

Neutrale kleuren als beige, crème en wit, geven ze prioriteit aan blauw, die rust draagt ​​bij aan de slaapkamer en zet direct in een ontspannen ruimte. Ook zet een nota van frisheid, terwijl de gegevens in het roze, zoals de lamp en de bloemen voegen subtiele hint van zoetheid zonder dat het te vrouwelijk.

Gallery, 10 foto's
DE KRACHT VAN STOFFEN: een slaapkamer, zes sorteringen