Op dit punt niet fout gaan een aantal ideeën om elke hoek van uw huis te decoreren: kronen en groen overal Gegevens lage kosten, inspiratie voor het versieren van de hal en zelfs in het buitenland, als je het hebt, en ook ideeën voor persoonlijke decoratie en uw huis ziet er prachtig uit, uniek en zeer creatief. Alle inspiratie is laag.

Zo dragen we bij aan de oorzaak met maximaal 25 verschillende voorstellen te maken met uw familie en ook genieten van uw momenten: Christmas sweets je nog nooit gekookt, vakanties met de familie, tijd voor u om gelukkig te zijn en te ontspannen, zoals een bezoek aan de magische markten Kerstmis zult u allemaal te vinden over het hele land ... de vakantie moet ook een tijd van plezier zijn.

Versier je kamer met kleine details

Evenmin kan suggesties missen om uw gasten te verrassen: ornamenten met hun namen, gepersonaliseerde geschenken, details voor de badkamer look, trucs om thuis te komen en plezier tijd doorbrengen met uw gezin. En allen, allen, om te genieten van een kerst vol magie en charme.

Gallery, 25 foto's
25 DINGEN je kunt doen om dit te stoppen NO CHRISTMAS

Laat u niet verrast partijen. Ga je gang en beginnen met de voorbereiding van uw specifieke lijst met ideeën, DIY details en maak uw huis uniek en uw gasten zal nooit de avond vergeten.