Size bed, de ligging, kledingkast, nachtkastjes ... Alles wat van belang is bij het te slim af in de ruimte. Je zou ideeën te geven!

Teken de cirkel van het comfort

Maatregelen uit, natuurlijk, maar ook de verhoudingen. Om ervoor te zorgen dat uw slaapkamer is comfortabel, moet u in staat om een ​​denkbeeldige cirkel die het bed en een plek vrij om te bewegen omvat trekken. De ideale cirkel moet zijn ongeveer 260 centimeter in diameter. Of wat het is hetzelfde, zijn voorzien van een bed 135 of 150 cm en respect een vrije ruimte aan elke kant van ongeveer 60 cm. De kast moet verdeeld 1 meter bed. En aan de voet van het bed moet een passage van ongeveer 80 cm te boeken.

Gedistribueerd vanuit het raam

Windows en kluisjes zijn naast het bed en hoofdeinde, de elementen die ons beroven meer ruimte.

Bed met uitzicht. Als je kunt, zet je het bed met uitzicht op het raam of parallel daaraan. Dus, zal je het gevoel van ruimte te vergroten, omdat je buiten ziet voor je.

doorspoelen. Als u op uw ramen te vervangen, u ze installeren met geïntegreerde zonwering en spoel met de buitenwereld. Als u de ruimte het toelaat, kun je een interieur vensterbank als een plank of stoel, die altijd opslagruimte zal toevoegen ontwerpen.

Details niet bezetten

Een of twee. Leun niet uw slaapkamer. Weinig betere kwaliteit items die niet voldoen aan een groot aantal zeer kleine ontregelen.

afbeelding. Geplaatst voor uw bed een enkele middelgrote canvas, met rustgevende kleuren zoals blauw, grijs of wit.

tapijten. Geplaatst aan elke zijde van het bed, de exacte breedte van de doorgang en een minimum meter. Best in heldere en rustgevende kleuren.

Meubels joker met meer dan één functie

Aan de voet van het bed is het nuttig om een ​​ruimte van ongeveer 80-100 cm, die een stam of een kruk die als boudoir kan worden gebruikt of opgeslagen linnengoed, dekens kan zetten verlaten ...

Een spiegel, om ruimte en comfort te krijgen

Zet die zich naast een muur en winst licht en perspectief. Om comfortabel kiest u deze volledige lengte of 3/4. Verticaal geregeld, moet je altijd blijven boven ooghoogte.

Sumar meters met de details 

Hoofdeinde en exposant. Foto's, schilderijen, boeken ... worden ondersteund op een kussen werking vanaf slechts 20 cm diep.

Kussens en plaids. Op het bed bezet geen ruimte en "versieren". Selecteer ze rauw aan het licht te krijgen en combineer ze met stenen en rozen die in aanmerking komen.

direct licht. Om de breedte ochtend krijgen de zon opent de slaapkamer en geïnstalleerd gordijnen in lichte kleuren en dezelfde kleur als de muren.

Bank gedurende de dag en bed 's nachts

Meubelen op maat gebruikt in de slaapkamers met een moeilijke distributie. Zullen nuttig onderschuifbed bedden die een extra bed of laden voor opslag kan verbergen.

Drie ideeën aan het licht te maken

Schutters.  Als u dezelfde kleur te schilderen als het kabinet camoufleert meer visueel lichter de kast.

muur. Schansen op de muur zijn de optie die minder ruimte inneemt, en erg handig voor het lezen in bed.

sliders. Schuifdeuren zijn zelfs lichter als ze zijn voorzien van glazen fronten en profielen wit zijn geverfd.

 

Zie foto's van dit punt in de Photo Gallery.