Een praktische en stijlvolle keuken geeft veel plezier, en is in staat om de ader meer trekken "cocinillas" zelfs de minst fans van de keuken. Goede distributie, ideeën om alles in orde te krijgen, een nieuwe kleur voor de kabinetten, vensterbanken details zoals antieke tegels ... Hier vindt u ideeën om uw keuken uiterlijk te veranderen, of stedeling of land.

Kitchens Country House

1. ingericht in wit en hout

Keuken met houten balken ingelegde
Deze keuken u in de galerie vindt, is een ontwerp van architect&Idee met een plan om alles bij de hand, waar nodig opslagruimte. De afslag naar de tuin merk distributie en een aparte keuken en eetkamer.

2. Onregelmatige, geschilderd groen

rustieke keuken met groene water
Nu, een keuken in "U". Maximaliseren van de ruimte onder de ramen en de enige blinde muur te slaan. Fronten in groen water gelakt door Ignacio Garcia Vinuesa interieur van gdev Architects, ook inbouwapparatuur.

3. Geïnspireerd in Toscane

Keuken met witte meubels en spandrel gebied met betegelde branden
De keuken is het hart van deze gaditana huis zie je in onze galerij. Ontworpen door de eigenaar en architect Eduardo Dorissa, de aanwezigheid van het doel, de vensterbank tegels, vloer tufsteen en werken bel het behoud van de charme van de Toscaanse keuken.

4. Som van moderniteit en traditie

rustieke keuken met mansardedak
Onder een rustieke Catalaanse gewelfd plafond, meubelfronten staal en wengé en semi-professionele apparatuur zijn de perfecte balans. Het resultaat is een keuken die schoonheid en functionaliteit combineert.

Gallery, 8 foto's
Opknappen uw keuken!

goed verdeeld stedelijke keukens

1. Geplande op een front


Keuken vormige lamp glazen bol, grijze muren en de vloer hydraulische
Om de toegang van licht en passage duidelijk. In parallel, een hoge tafel maakt ontbijttafel. Aanrecht en houtwerk witte tint grijze muren en meubels, La Albaida. De mozaïekvloer zet de toon van de kleur. Check it out in de galerij.

2. Een groot multifunctioneel eiland

Mansardedak keuken met kookeiland witte kleur staal

Verzamelt water en koken gebied plus werkblad en veel kastruimte. Het combineert roestvrij stalen meubelen en granieten aanrecht (alle, Ikea). Naast haar, de vajillero en houten eettafel toe te voegen warmte.

3. Met een ontbijt bar

Keuken met eetbar
Het is handig voor een snelle maaltijd, huiswerk of gasten te ontvangen. Meubels, Doimo Cucine, is licht eiken met witte Silestone aanrecht. Het dak is verlaagd tot halogeenlampen integreren.

4. Open duidelijkheid

langwerpige keuken en office glazen wand onder het raam
Dankzij de glazen wand die communiceert met de kamer. vermijdt ook de nauwe buis effect van het vaste langwerpige inwendige Lupe Rebollar verdeeld parallel. Het kantoor is aan de onderkant, onder het raam.