Wie heeft er niet onder ogen gezien ergens verlammende besluiteloosheid tot de woonkamer gordijnen kiezen? Als de stof, als de herfst, als het bevestigingssysteem, indien dat het licht missen (maar pas op voor de buren niet ons te zien!) ... En toen vaak gaf het op en begon te denken in de voordelen van een naakte venster. Maar nee, overgave is nooit de oplossing.

Dus in dit artikel hebben we alle tips die je nodig hebt om te luisteren naar besluiteloosheid en een volledige galerie die ervoor dat je goede ideeën voor uw woonkamer vindt overwinnen verzameld. En afscheid te nemen van de indiscrete ramen!

Gallery, 15 foto's
CURTAINS: altijd een klassieker FASHION te kleden SALON

Hit met stof: Welke stijl op zoek naar uw woonkamer?

Voordat het afromen stoffenmonsters, denken wat je wilt voor uw woonkamer. U bent op zoek naar een lijdende, discreet en informeel gordijn? Of gaat u liever een die protagonist van het decor? In het eerste geval, natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen, zijn een veilige gok voor goede prestaties: ze vallen en als je open geweven kiest, een meer casual look. Ook laten in het licht zonder afbreuk te doen privacy. Het is raadzaam om hen te kiezen mengsel aan onderhoud te vergemakkelijken, omdat bijvoorbeeld, 100% vlas veel rimpels bij het wassen.

Maar als je een meer verfijnde effect wilt, zijde, met spelletjes schijnen, het is een veilige gok. Om de val te verbeteren, is het ideaal voering met muletón. Bovendien, aldus de protégés direct zonlicht, die kan oplopen "brandwond" en verkleuren het weefsel. Het duurt in natuurlijke tinten en zelfs gebak.

¿Blanco of met opdruk?

Smooth altijd modieus en is het moeilijker om de band van een linnen gordijn op een zachte geroosterde een grote bloemmotieven. Er is echter geen formule voor zal afhangen van de specifieke smaak van elk.

Lounge met twee banken & quot; L & quot; en twee fauteuils

Wat ik in gedachten te houden is dat de gladde gordijnen zijn visueel lichter en even stof, laat door middel van een betere en meer gelijkmatig licht een gestempeld. Als het wedden nog prints zijn trend geometrische tekeningen en de draden op witte of lichte achtergrond. Valóralo.

Noch kort noch te lang

Binnen lang is er geen een onfeilbare formule. De meest voorkomende is tot ongeveer 15 cm toe te voegen aan de lengte van het venster. Maar als je de gordijnen te ondersteunen slepen en comfortabel op de vloer, als we zijn, dan toegevoegd 10 cm. Dit garandeert ook dat je een beetje moet krimpen na de eerste wasbeurt, doe de gordijnen niet te kort.

Gallery, 15 foto's
CURTAINS: altijd een klassieker FASHION te kleden SALON

... twee beter dan één?

Als u een veel licht thuis zeker twee is beter dan één. Maar voor deze combinatie van twee gordijnen of herfst en schaduw moet worden gekozen om praktische gordijn base (of, zo u wilt, Estor) een lichtgewicht stof en lichte kleuren, die de doorgang van het licht mogelijk maakt. En gereserveerd voor de top dikker gordijnstof en dik, zodat, wanneer het gesloten is, vertragen de doorgang van het licht en u kunt genieten van privacy.

Het bevestigingssysteem: enkele praktische

Als je grote zware gordijnen of gordijnen, aarzel dan niet: met het spoorvervoer is het bevestigingssysteem meer comfortabel om te openen en sluiten van de gordijnen. Daarnaast is het zeer discreet.

Lounge met twee banken & quot; L & quot; en twee fauteuils

Als u wilt het mechanisme te verbergen, kunt u dit doen door aan te vullen met een galerie of kroonlijst: het zal blijken dat de gordijnen op te hangen aan het plafond. Bars, ondertussen, zijn zeer eenvoudig te installeren en zijn verkrijgbaar in tal van materialen en afwerkingen.

Hoe kan ik de gordijnen naar de bar te hangen?

  • Met ringen. Zij zijn de meest comfortabele optie, omdat ze heel goed glijden, ongeacht de aard van de stof.
  • Met oogjes. De ringen zijn opgenomen in het gordijn. de enige "maar" Het is als je een zware doek te kiezen, omdat het uiteindelijk zou kunnen scheuren.
  • Loops. Ze zijn zeer decoratief, omdat het gordijn is bedekt met een strook af dat zich in de balk. Ze geven een casual look, maar meestal meer kost om het gordijn te voeren.
  • Met banden. Als u wilt dat een delicate uitziende en enigszins romantische, veilig je hit met deze optie. Maar zoals in het geval van lussen, is het het beste gereserveerd voor decoratieve gordijnen van weinig nut.

Mis onze gallery niet te missen! U zult verschillende ontwerpen van gordijnen te vinden en goede oplossingen hang ze.