Het is niet alleen het kiezen van een kleur, maar om een ​​waaier van kleuren die samenwerken om te kiezen en te harmoniseren zowel uw huis en uw emoties. Doelstelling: comfortabel voelen en gelukkig zijn.

De kleur siert niet alleen. De kleur verandert alles, vanuit het perspectief van de sensaties. Daarom is het de snelste manier om de sfeer met de manier waarop je dromen te verlevendigen. Je weet niet waar te beginnen? Het is begrijpelijk. Aarzelen om architecten. Kies en combineer kleuren goed is niet eenvoudig. In aanvulling op smaak en de gevoeligheid, het vereist praktijk -years testen en equivocarse- te bedenken kleur varieert dat werk. Het is niet verwonderlijk dat de meeste einde aan combinaties van neutrale kleuren of een witte envelop te beveiligen met een vleugje intense kleur. Maar er zijn meer opties. Durf je met een kleur die bij u past?

Identificeer uw stijl

De truc is om de kleur te vergeten en denken aan de sfeer. Als u beginnen met het kiezen van de kleuren nauwelijks zal u komen tot bloei, omdat de brede waaier van beschikbare kleuren en oneindig veel combinaties overstromen jou. Het is beter om het onderwerp te zetten en de objectieve omgeving die u wilt. Natuurlijk, wedden op iets dat maakt je trillen, en niet wat is in de mode of denken als je vrienden. Neem de tijd waarvan er een paar uren of dagen-en overdenkt wat uitstraling voelt u zich op uw gemak. ¿Classic of gerenoveerd? Is vers of verfijnd? ¿Landelijke of stedelijke? Identificeer uw stijl.

zoekt inspiraties

In het verfraaien van tijdschriften, kunt u chromatische omgevingen die je inspireren om te spelen op uw huis te vinden. Maar je kunt ook de opdracht een architect of decorateur gespecialiseerde kleur interieur kleur ontwerp. Voor 500 €, komen bij u thuis, om vast te leggen hoe je je voelt en waar het om gaat; zien waar je woont (stad of land) en let op de ruimte, licht en meubilair. En zodra bedacht het concept kleur (ongeveer 15 dagen), u citeren in zijn studie aan het kleurengamma bloot te leggen door te laten zien wat tinten (en tot texturen en ontwerpen) zijn gericht op elk hoekje en waarom. En afhankelijk van je mening (en uw reacties te tonen) aan te passen in het palet om je gevoeligheid.