Het decor slaapkamer is veel meer dan het bed. Dus hier is hoe een gezellige sfeer die uitnodigt om te rusten in zestien stappen. Rust, geen noodzaak om de verjaardag voor iedereen. Maar hoe meer je bereikt, hoe beter uw ontspannende hoek.

1. Bestudeer uw behoeften

De slaapkamer is veruit de meest intieme kamer in het huis, de privé-sfeer, waar weer kracht aan het eind van de dag. Daarom is in het decor, de prioriteit is u en wat maakt je comfortabel voelen: een bed zo groot mogelijk, een gezellige hoek ijdelheid, verlichting die u arrope, een fauteuil om te lezen ...

2. Schakel natuurlijk licht

Als een lichtbron en om het comfort te verhogen. Hiertoe Leg het bed in loodrecht op de lichtinval en reduceert tot een minimum perfilerías. Als je kunt, je verf ze wit en lichte kleuren gebruikt voor stoffen die de ramen te kleden.

3. Acierta met materialen

De warmte op de aanraking van een houten vloer, natuurlijkheid en versheid van tufsteen onder je voeten, licht ruwe textuur van een muur ... scrim materialen die vloeren en wanden dragen veel te zeggen over de mate van troost een verblijf. Natuurlijke en warme kleuren zijn altijd een veilige gok.

Gallery, 16 foto's
WAAROM IS HET AANTAL 16 SLAAPKAMER IDEAL?

4. Kleuren voor rust

De kleur is niet alleen de schepper van sferen, maar invloeden stemming. Voor het rustgevende effect, beslist door neutrale, zoals rotsen of zand. De zachtere tinten van koele kleuren zoals blauw of groen, zijn ook een verstandige zet, vooral als je wilt lezen of accounts met een studie hoek, en ten gunste van concentratie.

5. Een aangename loopvlak

Aangezien dit is een ruimte waar meestal op blote voeten gaan, kiezen voor een houten vloer is de warmste optie in de slaapkamer. De vaste vloer is van een grotere schoonheid en duurzaamheid, omdat het om de 10 jaar kan worden gepolijst, dankzij de dikte van ongeveer 20 mm. Hieronder zijn de meerdere lagen, de toplaag varieert 2,5-6 mm.

5 vloer van het platform 00.383.648

6. Furniture in verhouding

Een gezellige slaapkamer is ook een waarin de meubels ademen en er wordt niets geforceerd. Het is belangrijk dat de ruimte niet abigarrar en kies stukken in verhouding tot de meters die je hebt. Voor comfortabele zeker gangen van ongeveer 80 cm en dat hindert niets toegang tot de stukken met laden of kasten.

7. Een goede isolatie

Beyond meubels of coatings, goede isolatie is cruciaal voor een comfortabel verblijf. Vensters voor aanpassing zorgt thermisch en akoestisch comfort en bespaart energie. Perfilerías fijner zijn hout en aluminium, hoewel deze thermisch gescheiden moeten opnemen.

8. Het belang van het bed

Het is de ster stuk van elke ruimte en het definiëren van hun karakter. Uw keuze, is het essentieel om een ​​consensus tussen de aspecten van ontspanning en esthetiek te bereiken. Als de meter laten -calculates van 20 m2-kunt u kiezen voor ontwerpen met veel persoonlijkheid als een hemelbed of het type boot model.

9. Ambient lampen

Voor schermen, kiest warme tinten bereik, maar in gedachten houden dat zo belangrijk als de kleur en textuur is de toon van de lamp. Er zijn licht gekleurd om warmte te winnen.

10. Goede verlichting

Het moet ingetogen zijn en nodigen de rest. is het het beste om de slaapkamer met de behoeften van elk gebied te verlichten en te voorkomen dat een enkele centrale licht. Opta halogenen voor dressing, staande lampen of schansen in het lezen en zitten in de nachtkastjes. U kunt vullen met een zwevende lamp.

Gallery, 16 foto's
WAAROM IS HET AANTAL 16 SLAAPKAMER IDEAL?

11. Ook met dressing

De volgorde van invloed op de perceptie van een ruimte. Dus als de slaapkamer heeft een kleedruimte, moet u de andere te integreren binnenkant en de decoratie plan op basis van uw behoeften. Als u wilt vernieuwen hun voorhoofd vaak kiezen voor met stof beklede deuren ook dat ze zijn licht van gewicht en zeer decoratief.

12. Paredes actoren

Help jezelf behang om het surround-effect in de krant slaapkamer te versterken. Het voegt textuur aan de muren en dus een extra warmte. Je kunt het gebruiken tijdens het verblijf of om een ​​muur te markeren, zoals het hoofdeinde of het gebied kasten of dressing. Daarnaast zijn er reeks wallpaper die afgestemd textiel.

13. Dress de ramen

Natuurlijke stoffen, gemaakt van katoen of linnen zijn de beste keuze om de slaapkamer ramen te kleden. Zoals gordijnen, gordijnen of jaloezieën zou de toetreding van licht overdag en privacy 's nachts te garanderen. Zodat de gordijnen hebben een goede val, kiezen voor fluweel en chenilles en vitrage, draad, gaas of tule.

13 00429532 gordijn O

14. Een goede tapijt

Aislan koud, geven ze warmte en zet een mooie en decoratieve noot. Wol en katoen zijn de meest voorkomende en geschikt voor het slaapgedeelte van het loopvlak. De meest voorkomende locatie is naast het bed of aan zijn voeten, en de kleur assortiment is zeer breed: het comfort overbrengen heldere, koude te ontspannen en te verbreden neutrale ruimte.

15. Bedding

Het speelt een beslissende rol in het beeld van het verblijf. Het beste is om een ​​neutrale basis te dienen als een "achtergrond" en een link tussen de bekleding en textiel te kiezen. De Buti, effen of kleine afdrukken, soort beddenspreien ze geven glans en warmte. Lakens, beste vlas of katoen, om de lichaamstemperatuur te handhaven.

16. Kleine hoeken

Afgezien van de noodzakelijke en functionele elementen, een knusse slaapkamer is er een die spreekt van de mensen die het bewonen en maakt gebruik van elke centimeter naar het charmante hoekjes te maken: een comfortabele erfenis, een leeshoek of de muren versierd met foto's en andere herinneringen zullen de final touch te zetten.