Installeer een hoge sokkel, het vervangen van lampen, parket herstellen ... Wij stellen 12 verandert met een maximum van 1.000 €, bijwerken en verfraaien van het huis.

Geen behoefte om veel te investeren geld om het huis te hervormen. soms kleine "dramatische effecten "kan radicale veranderingen veroorzaken en inboezemen hetzelfde moment, persoonlijkheid aan het decor.

plaats kroonlijsten

Een witte kroonlijst cresting een muur kleurverandering high impact.

Voordat het kiezen, waardeert de hoogte van de muur. Als standaard (2,55 m), dient oktober 1 cm. Als je in een high-ommuurde verdieping wonen (2,90-4 m), selecteer een gieten van 25-30 cm. Hij denkt dat, wanneer in het plafond, ziet er kleiner. De kunt u zelf plaatsen (de 10 cm kosten tussen de 8-12 € / m lineair, het reliëf 25 cm, ongeveer 30-40 €), maar als u wilt, kunt u een specialist inhuren die u berekenen 10 € / m lineair. U kunt ook een rozet (35-120 € / stuk plus 40 € / placement). Hoe lang duurt het om te installeren? Een paar dagen voor een kamer van ongeveer 30 meter.

Installeer een socket

En ik kies het hoog. De kamer lijken een andere en zal ook de wand te beschermen. Het kan worden gemaakt van verschillende materialen, maar de laatste tijd de gelakte DM neemt. Prelacan en lakken het uit en maak de finish thuis. U kunt ook esmaltarlo of lacarlo een pistool, maar de afwerking is armer. Prijs? een mof 35 cm hoog DM 16 mm kost ongeveer 35 € / lineaire meter meer lak (15 € / strekkende meter). Voor wat betreft tijd, wainscot voorbereiding workshop voor 200m lineaire vloer socket duurt ongeveer zes dagen. En een maand voor plaatsing, afstelling en lakken.

Haalt het parket

Als u een parketvloer kwaliteit, maar heeft 10 jaar of meer, terug te krijgen. Je moet het meubilair te laten voor vier dagen te polijsten, kalefateren en hout lak (matte afwerking wordt gedragen). Dit proces kost ongeveer 26 € / m2. Als u liever het parket, inzet op een olie-afwerking veranderen: niet nodig polijsten, zodat de restauratie is veel handiger en zuinig.