In de schaduw van een aromatische glycine, een lila gekleed tafel wacht de gasten met licht en frisse gerechten. Deze outdoor buffet is een romantische voorstel om een ​​heerlijke dag buiten te genieten.

Het is gekomen goed weer, en het is tijd om volledig in het buitenland wonen. Wilt u een lichte lunch buiten te organiseren? Wij stellen u om uw familie of vrienden te verzamelen in de tuin en verrast hen met originele recepten en een spectaculaire cake met vruchten en bloemen. Het idee is dat iedereen kan dienen wat je wilt proeven terwijl rustig chatten.

Vóór het koken versieren

Maar voordat je het koken begint, kiezen voor de beste plek om de tafel. Merk op dat als je in de buurt van de keuken zal het makkelijker zijn om voedsel te dienen en moet onder dekking dus het langer vers blijft. We kozen voor het ijzer veranda, die op dit moment wordt gedekt door een aromatisch glycine. Zijn lila bloemen zijn onze bron van inspiratie bij het kiezen van het tafelkleed, tafel vult ... en decoratie recepten geweest, met bloemen als protagonisten. Alle buffet gerechten worden geserveerd op een tijd en op een grote tafel zijn geplaatst, versierd met twee boeketten van pioenrozen, rozen en wax bloemen.

Een twee verdiepingen pasteleras bronnen gebruikt om individuele porties presenteren gepresenteerd in bekers of verpakt in vloeipapier. En samen met de vazen ​​met bloemen en cake, make-up tafel en win meer spectaculair.

Hartige gerechten zijn licht en zomers: koude erwtensoep met koriander en munt, miniquiche courgette, broccoli en spek broodjes of garnalen, avocado en spinazie. En ... authentieke recepten zoete lekkernijen. Fresones zoals de granita zal helpen verlagen van de temperatuur en verfrissen het gehemelte, de kaas mousse met rode vruchten en de zomer taart, natuurlijk, versierd met bloemen.

Wat recept je durft? Laat het ons weten in de reacties van dit artikel.