Een andere verdeling van banken, nieuwe meubels voegen charme en een selectie van stoffen in neutrale tinten hebben harmonie toegevoegd aan de woonkamer van Rebeca. En de eigenaar kon het niet geloven: "Ik was zo blij dat ik belde de familie te vertellen." En toch veel gelukkiger hij was toen Piluca thuiskwam, zei haar indrukken met haar en kwam de volgende dag vol met meubels en accessoires. "Het was alsof ik mezelf had gekozen".

Om de bank gebied was meer gezellig ingericht gereorganiseerd en nieuwe onderdelen toegevoegd: twee banken in de "L", de bestaande poef, nu bekleed met een stof Pepe Peñalver een Luis XVI Trades Gisteren fauteuil, en het tapijt dat de distributie versterkt. In de eetkamer, royale tafellakens El Corte Ingles, twee spiegels en nieuwe stoelen. "Ik ben blij en gelukkig."

De nieuwe lay-out, meubels en accessoires hebben veel aan de charme die nu de woonkamer Rebecca geholpen: Tapestry poef Pepe Peñalver, fauteuils en tapijten, thee set Villeroy & Boch, tafelkleed en deken de Corte Ingles, en pads Ybarra & Serret.

Keert terug naar Special 'Vergaderingen met eet vernieuwd door het kabinet'.