Biechten. Hoe vaak heb je je deur gesloten, omdat het oog, uit het hart? Toys groeien met dezelfde snelheid als hen, en hoe meer dingen minder ruimte en meer mengelmoes van kleuren. Rapport tegengif voor "Leonera effect"? Hier zijn een paar te noemen. Ideeën voor het decoreren van bezetten minder, het bestellen van meer en het verkrijgen van muuuuucha harmonie.

Een bed op de kast

We zijn niet gek. Het is perfect voor mini kamers. U kunt gratis meter van de ruimte, zul je veel meer ruimte om ze op te slaan en chiflará hen hebben. Ja, zet een stabiele ladder en veiligheid op het spoor. En verf de structuur van dezelfde kleur te integreren. Als het wit, zal het minder nemen.

De hoofdrol

Het heeft een paar millimeter dik, maar slaagt erin om alles te veranderen. Als je het op de muur van het bed, dat is wasbaar, zodat u makkelijk wrijving wissen. U kunt er ook voor kiezen om het plafond te versieren met papier: dit materiaal lampen zijn perfect voor kleur en stijl, zonder iets mee te nemen.

3-00343981

Decorating boeken

Vergeet de bibliotheek die u alleen lendenen toont en weg te nemen 30 cm diep. Verander het naar planken versmallen 10 cm. U kunt hun favoriete verhalen weer te geven. Een gemakkelijke en spannende manier om de muur te versieren.

Iedereen op de trein!

Twee kinderen in een kleine kamer? Installeer een stapelbed trein. U zult opslagruimte eronder te krijgen. Hoe minder overlap, meer opslagruimte en meer comfort voor hen.

"Tonoterreno"

Is er een kleur die kinderen bedient? Zijn er kleine en grote? Ja. Gray. En, in combinatie met alle stijlen en gaat nooit uit de mode.

Gallery, 12 foto's
MAGIC DECO: mooie kamers en VEROORDEELD VOOR KINDEREN

Een bank geheimen

Of voor uw schoenen of boeken ... Een lage module met uitneembare lades passen in overal en bespaart een hoop. Zet een mat en zal een extra stoel zijn.

Delen 2 x 1

Een bed kan een lange weg te gaan. Kies met laden onder. De breedte van het bed met wielen grote containers gemakkelijk te verplaatsen zijn. Een ander origineel idee (als je kamer) is om een ​​tipi te monteren: een spel dat zal houden, versieren en op hetzelfde moment, kunt u kleinere stukken het verlaten van de nette ruimte te besparen.

verrassing deuren

Als u wilt dat de muren zijn neutraal en met weinig kleur, geven een decoratieve touch aan de deur. Een vinyl, behang ... Zal de koningin slaapkamer. Als het meubilair is wit, ga dan voor heldere motieven.

Opgroeien in kleuren

Voorbij de roze of blauw, is er het leven ... voor baby's, elke pastel werk. Voor kinderen tot 7 jaar oud, wordt groen, oranje of turquoise uw creativiteit te wekken. En voor oudere, hen helpen om zich te concentreren met grijs of bruin.

12-00425999

superpowered stoffen

Als u de drukte te ontvluchten en slechts dromen van een ruimte met witte muren en stoffering, jezelf niet ontnemen. U kunt altijd verlevendigen de weefsels. Combineert vormen, kleuren en prints: strepen, met illustraties van geometrische prints ... Het is de gemakkelijkste manier om uw kamer opknappen zonder een grote uitgave te maken.

Meer goede ideeën

  • A wainscot: schilderen van de onderkant van de wanden (1/3 hoogte) met een andere kleur. Als afwasbare verf, veel beter, omdat het zeker zal eindigen Rozada.
  • A XXL tekening: een huis, een olifant, een ruimteschip ... een tekening op grote schaal aan de tonen van de kamer te passen, te versieren en betoveren.
  • Enkele regels: gestreepte muurverven. Grace is dat ze niet perfect, maar met de hand geschilderd kijken.

Heeft u ideeën passen? Dan krijg om te werken. Vanaf nu ben jij het die de slaapkamer deur wijd open. Ik heb beloofd.