Pepi's slaapkamer niet dezelfde lijken. Het hemelbed, als iets uit een sprookje, en de nieuwe textiel in wit en roze hebben deze kamer veranderd in een droom.

Toen Pepi ons gevraagd om te zorgen dat uw slaapkamer een nieuwe lucht die we hielden van het idee. We denken dat het pakket mooie rustieke kamer met gewelfd plafond en een houten vloer die modder simuleert, riep op tot een zachtere stijl. Doet ons voorstel? Een hemelbed een romantische sfeer te creëren. "Voor mij zou ik niet gebeurd, maar ik denk dat een geweldig idee. En mijn dochter is gestorven jaloers! "Zegt hij lachend. We vergezelden haar naar een leuke kussens en een dekbedovertrek-van Ikea, aangezien het bed en legde een kruk aan de voet van House Doctor, waardoor u nog meer aanwezig.

De nieuwe bed had behoefte aan een meer afgestemd nachtkastjes, dus kozen we voor een gebeitst gaan perfect aan bij het imago dat biedt nu de slaapkamer. Tot slot hebben we gebundeld de vloer met een tapijt Ikea resterende kou en zijn zeer helder, en zet enkele details die de set compleet, zoals de deken en vazen ​​met bloemen Sia. "Het is een verandering die ik zou hebben mijn geest nooit gekruist. Maar het is fantastisch, "bekende hij Pepi.

En de slaapkamer ziet eruit als een ander: allemaal dankzij de nieuwe afbeelding die de slaapkamer met hemelbed, matrassen, kussens, dekbedovertrek en tapijten Ikea gaf. Sidewalk lopen van het bed, House Doctor, voltooide het meubilair veranderingen, en deken Armchair Sia en vazen ​​met bloemen op het nachtkastje en dressoir bovenaan de romantische sfeer.

Denkt u deze romantische slaapkamer? Vertel ons uw indrukken in de reacties van dit artikel.

Of terug naar de Special '12 slaapkamers vernieuwd door het kabinet'.