Het zat vol met speelgoed, kussens van de vele kleuren en had verspild hoeken. Met een beetje orde en goede ideeën opslag, de hal ziet eruit als een ander. "Deze kamer was een puinhoop! De eigenaren hebben twee jonge kinderen die de kamer was veranderd in zijn speeltuin. Met tijdschriften en boeken in het midden, en kleurrijke kussens die niet overeenkomen had, had hij een blik iets naar links. Ik begon de bank te veranderen, om de kamer naar de rest van het huis te openen, en hebben geprofiteerd van de ruimte onder het raam om een ​​bank te maken aan het speelgoed op te slaan wanneer niet in gebruik. Ik zong alle kussens in beige en okers en ... voila: de kamer ziet eruit als een ander. Of niet?".

Voor en na het leven met banken, fauteuils, twee ramen, gordijnen, balken, houten vloeren, tapijt en oranje lamp voet

Een nieuwe bibliotheek met planken

De sleutel tot het winnen is opgeslagen beslag leggen op de boog bij het raam te rekken te plaatsen als go opslaan van tijdschriften, boeken en decoratieve elementen ...

4 licht plat

Ze zijn 25 cm diep en 10 cm dik. Alle planken op dezelfde afstand (30 cm tussen hen), geeft een gevoel van orde. En geschilderd in dezelfde kleur als de muur, ze zijn lichter.

Aantrekkelijk en orde

De sleutel is om niet alle boeken of frames samen te stellen. Door verschillende elementen te combineren in elke plank, de bibliotheek ziet er aantrekkelijker te maken.

Gallery, 7 foto's
Wonder, deze kamer!

Ideeën voor het opslaan: manden, dozen en een slurf

We hebben gebruikt dozen te groeperen kleine voorwerpen die op de tafel waren, zoals de controles.

Manden voor tijdschriften

De tafel had een lagere plank waar we plaatste twee manden met fiber: hier guardardo we tijdschriften en stukken van meer gebruik.

Een koffer te slaan

Onder het raam hebben we een bank die dient om speelgoed en een extra stoel te slaan opgenomen. We hebben een mat te maken aan het comfortabeler te maken.