Je bent niet gewend aan de camera's? Hij ziet deze zomer training die u omdat u en uw huis te gaan mainstream zijn. En hier ben je het grootste deel van het grootste deel van de zomer 2017 te hebben en, geloof ons, het vallen.

kijk Mediterranean

Waarom kijk mediterrane denk je? Rechts. Wit en blauw. witte muren, witgekalkte meubels bouw, textiel en details in wit en blauw ... Wat is blauw? Goed nieuws: ze zijn allemaal de moeite waard.

Semitoma blauwe fauteuil in de woonkamer met witgekalkte muren

Maar niet alleen leven wit en blauw mediterrane uitstraling. Dus het doet licht, eenvoud, natuurlijke materialen en natuurlijk, marine details.

En over de blauwe ...

Niet alleen in textiel kunt u blauw gebruiken. Het is zo trendy dat het kleurt alles, waardoor het een frisse en serene lucht naar uw huis. Azulea onderdelen zoals deuren, kasten, lambrisering, balken, details ... De resultaten zijn zo spectaculair als die van deze keuken.

rustieke keuken in blauw

fresquíiiiiisimas tapijten

Niet ver van de kale grond. Wat is de plant tapijten, ideaal voor de zomer, omdat ze zijn cool, ze regelen luchtvochtigheid (perfect voor strandhuisjes) en zijn well-to-do met.

witte kamer met natuurlijke vezels tapijt, witte bank met groene kussens, houten stoelen met armleuningen en uitgang naar de veranda

Gerelateerd aan dit artikel

Zomer 2017 trends in outdoor textiel

Het duurt

Zomer 2017 trends in outdoor textiel

Maar er is meer in het bewind van de vezels ...

Want je kunt niet alleen gebruik in tapijten. Natuurlijke vezels zullen perfect meubels, accessoires die u helpen bij het organiseren van (kratten, dozen, manden, ...) en decoratieve details.

En als je echt wilt om de laatste van de laatste zetten, bod voor Esparto. Schrijf een taaie vezel die werd verbannen naar toepassingen "stad" doorgegeven aan het huis te versieren met veel karakter. Een beeld om uw eetlust op te wekken ...

00455283

Hot bestemmingen

of Forest Dagen 02 OpenTentDecking

De camping is in de mode. Maar wees niet bang. Geen ongemakkelijk en overvolle camping die je al kent ... maar het geeft je een unieke ervaring met alle comfort, licht, water, comfortabele bedden, Relatie, contact opnemen met de prachtige natuur en unieke locaties. We gaan Deze zomer gaan we &# 39; gampling&# 39;! U zult zien van vintage caravans tot luxe tenten, boomhutten, etc.

De Pantone hitte

Als je blauw is niet de kleur die je wilt ... heb je veel meer opties, en je zou niet geloven dat de zomer, als de lente, is kleurrijk explosie en de 2017 kon niet anders zijn. palet zomer kleuren heeft voor ieder wat wils: er zijn energiek, trillend, helder en ontspannend, perfect voor lagere snelheid wanneer het lichaam vraagt ​​om een ​​welverdiende dutje in de buitenlucht. Deze gele is een van hen, maar er zijn nog veel meer!

Detail buitenste kussens van de bank en geel geruite, grijze en witte kussen, hydraulische lekbak en plantas_433263

En naast de meest levendige kleuren, is er nog een erg cool en trendy waaier: snoep kleuren. kleuren Pastel met grote doses van wit, waardoor ze licht en fris maakt. Duidelijk, glad en fris trend, hebben ruimte voor kinderen -in die begon te kleuren reinar- hele huis geven vintage lucht.

Semitoma snack tafel in de exterior_410907

Maar pas op, niet in de val te geloven dat ze net kinderen vriendelijk. In feite, ze zijn perfect voor spatten kleur (en kleine doses van tederheid) door het hele huis. Een ander punt in haar voordeel? Of moe, omdat ze erg neutrale tinten of uit te gaan van stijl

Buiten aan de zon en de maan te genieten

De zon, maar onder dekking. Pergola's, de keuze van het materiaal dat u kiest, zijn een must voor de zomer huizen. En je hoeft niet een grote tuin nodig om een ​​te hebben. In feite zijn er losmaakbaar van 200 x 200 cm, maar doorgaans vaste meet van 300 x 300 cm. Zijn deze maatregelen niet kloppen? U kunt altijd van plan als het aanpassen van de centimeter aan de behoeften van uw terras of tuin. Hier heb je een idee bougainvillea dak, maar als u een klik te geven te ontdekken veel meer.

00389595

Hoewel soms de eenvoudigste hoek de meest charmante kan zijn en de pergola kan een eenvoudige wijnstokken of een boom met lange takken of schaduw van een binnenplaats te zijn ...

Het is een kwestie van kiezen comfortabel, licht en textiel stukken omring jezelf met planten die je het gevoel in uw eigen paradijs. Een rage, deze, nooit, nooit gebeurt.