Carmen was zo wit het voelde niet beschut in uw woonkamer. Houten meubilair en nieuwe stoelen zo comfortabel gezellig beheerd verandering. "Nu een plezier!"

Carmen ingericht zijn woonkamer toen hij witte tinten dat licht te geven koos en onderstrepen het goede architectuur, "maar ik denk dat ik besteed en was te koud," zegt hij. Om warmte te geven, kiest u natuurlijke stoffen in aardetinten en houten meubilair, zoals Jardin d'Ulysse comfortabel, wat steun voor de eettafel biedt.

Een tapijt van Fortgama heeft ons geholpen om het gebied te definiëren. "Het is geweldig. Ik zocht naar één, maar de ruimte is zo groot dat niemand dat zou me overtuigen gevonden".

De eetzaal was een beetje eenzaam, dus we vervangen de stoelen smeden ander met Ikea zaak. "Het is leuk, het is nu veel meer kleding maken!" Riep Carmen, toen hij het eindresultaat zag.

"I love it!", Had hij niet stoppen met het herhalen van Carmen. En wij ook. Fortgama tapijt is fantastisch in de woonkamer geweest. Zo comfortabel en aanvullingen Jardin d'Ulysse. Ikea gekleed stoelen, eetkamer en koffieservice Villeroy & Boch zet de kers.

En jij? Bent u in natuurlijke stoffen zoals genieten thuis Carmen? Wat voor soort? Laat het ons weten in de reacties van dit artikel. 

Of terug naar de Special 'Ontmoetingen met eet vernieuwd door het kabinet'.