Als de meubels, stoffen en kleuren afgeven lichtheid en frisheid in een kamer, is het essentieel dat supplementen hetzelfde te doen.

Zo kiest materialen zoals staal of glas voor lampen. Voor schermen, altijd neutrale kleuren. Andere elementen die helpen verlichten en vermenigvuldig de ruimte zijn de spiegels, die tegen de muur, en indirecte verlichting kan worden geplaatst. Een tip: kiezen voor LED's, omdat halogenen geven veel warmte.

Ten slotte, denkt hij hoe vers is natuurlijk: een bloemstuk gevuld met frisheid elke hoek. Speel met de details geïnspireerd door de natuur, zoals een droge takken, bloemen of bomen schilderijen, glazen vazen ​​... Met deze decoratieve elementen "refrescarás" uw kamer gemakkelijk.

Bloemstukken ideeën

GREEN. Greens zijn elementen die veel frisheid brengen naar de takken. Thalpsi spelen met een transparante groene; de salal breedbladige; of viburnum.

WITTE BLOEMEN. Ze zijn zeer helder. In het geval van Trachelium en lisianthium (erg cool), pioen (heel slim), en Buttercup ridderspoor.

Met kleur. U zult niet fout gaan als je toevlucht nemen tot bloemen en rozen mauve. Mar Ramon, Abaco aanbevolen als lathyrus bloemen, anemonen, hyacinten en phlox.

 Net als decoreren met bloemen? Wat voor soort gebruik je? Laat het ons weten in de reacties van dit artikel.