Helaas hebben we geen toverstokje uit het niets meer meters te krijgen thuis. Maar met goede ideeën en een beetje vindingrijkheid we kunnen strekken ... bijna als bij toverslag. Is de eerste stap? Neem het meetlint En doe nummers! Meet elke hoek, holle of vrije wand sectie en de m2 ongebruikte punten die je kunt vinden thuis. Als u tussen 1 en 3 m2 en de wens om het eens te gebruiken die ruimte tot nu toe onbenut, zeker onder deze zeven voorstellen goede ideeën die u kunt uitvoeren vinden. Je voelt je graag? ... als je het allemaal kunt hebben!

Slechts 1 M2

Maak een kast tussen de pijlers

00366856b

Een opening van 1 m breed en 30 cm diep genoeg om een ​​kabinet te winnen in de keuken. Hij denkt dat wat neemt het grootste deel zijn gerechten, die tussen de 25 en 28 cm in diameter. In dit geval geplande top showcase voor gerechten die de groot- ', dat als draaipunt middengebied en onder een kast verlicht voor tafelkleden dienst of als kleine pantry.

Een studie achter de deur

00349120b

Tafel 100 x 40 cm is meer dan genoeg om een ​​ruimte voor studie of overzichtsartikelen creëren. Hier hebben we de ruimte achter de deur wordt gebruikt om een ​​geschikte desktop formaat en licht te maken: het bestaat uit een plank als een tafel en een commode die op zijn beurt dient als een draagvlak van de plank. En dat alles in een minimum aan ruimte.

2 in M2

Een volle gang in een uitsparing

00400067b
Decorateur Paz Aguilar González heeft een ruimte 2 m2 tussen de ingang en de woonkamer in een volle zaal te worden. Hij dacht aan alle behoeften die je hebt in te voeren en het huis verlaten en: een spiegel om te zien dat ook verdubbelt het licht; een ondiepe lade opbergkast van de sleutels tot letters en een aantal aandelen; en een bank van 100 x 40 cm die ook dient te slaan. En dat alles in slechts 2 m2!

Gerelateerd aan dit artikel

Meubelen op maat: meer orde, meer meters, meer stijl

Heeft u een minipiso?

Meubelen op maat: meer orde, meer meters, meer stijl

Een waszone verborgen in een kast

00325924- (1) B

De panelen wasmachine, een bar voor opknoping kleding kasten en een wastafel om vlekken te behandelen. Dit wasruimte, ontworpen door Javier Merediz, heeft alles wat je nodig hebt om perfecte kleding te behouden. En het beste, in slechts 200 cm breed x 60 cm diep (die nodig zijn voor het werkblad en apparatuur). Vouwdeuren verbergt uit het zicht en zijn zeer praktisch bij het openen, omdat er geen resterende ruimte in de keuken.

De perfecte pantry in een hoek van de keuken

00340931b

Een hoek van 200 x 100 cm is de ruimte die is toegewezen team Deulonder binnenlandse architectuur om een ​​complete pantry te creëren. Heeft een hangende bar (van worstjes tot keuken gadgets), planken voor blikken en verpakkingen, lades lompen en kleiner, en lattenbodem dozen met wielen op de bodem, perfect voor de zwaarste. En dat alles in een 30 cm diepe kast. Ik wilde alleen is macht!

NL 3 m2

Een werkbank in de achterkant van de bank

00375797b

Jeanette Trensig decorateur heeft een kantoor te delen in de ruimte tussen de achterkant van de bank en de muur gemaakt. Het bestaat uit een verzonken bibliotheek, 100 x 40 cm -Perfecte voor computer- en een ijzeren tafel, zeer licht. Om zetels toe te voegen zonder verlies van ruimte, "kantoor" Het wordt geleverd met twee voetenbankjes dat onder de tafel worden opgeslagen wanneer niet in gebruik.

Een keuken in een front 3 meter

00409141b

Deze keuken heeft alles wat je nodig hebt op een muur slechts 3 meter tussen de woonkamer en eetkamer. Watergebied, oven en magnetron, kookplaat, inbouw koelkast en hoge kasten. Mercedes Postigo decorateur, auteur van de hervorming heeft de top en de dorpel genomen om alledaagse gebruiksvoorwerpen hebben met de hand, opgehangen aan staven. De rest van het meubilair wordt opgeslagen in de bovenkastjes met glazen fronten met bijpassende gekleurde muren.